2004 | 2005 | 2006 | 2007

UUDISED 2005





06/12

Meie Saksa Dogi Genedda Perfect Picture on paaritatud Lätis elava sinise emasega. Siniseid dogilapsi on oodata veebruaris. Huvikorral võta ühendust Vita Gehtmane -ga.


04/12

Kutsikate näitus Helsingis. Kääbus Bullterrier Mooncraft´s Knight of Fashion esines esimest korda beebi-kutsikate klassis, saades eriauhinna - olles parim beebi kutsikas ning ühtlasi ka parim isane kutsikas. Otto oli tõuparima kutsika valimisel vastassugupoole parim. Täname kohtunik Juha Putkonen-i Soomest ja õnnitleme Hannat!



03-04/12

Rahvusvaheline näitus Vilniuses. Staffordshire Bullterrier Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl sai 2 x Jun-sertifikaadi omanikuks. Moxie isa Lemmy, Jumpin Jake Semtex sai teisel näitusel tiitli "Show Winner" ja Leedu sertifikaadi. Täname kohtunik Julia Aidietienet Leedust ja Tatiana Chumakinat Valgevenest. Õnnitlused Reilile ja Samirale !


26/11

Mooncraft´s Uncrowned Queen
oli tõuparim Staffordshire Bullterrier Sillamäel toimunud näitusel. Teffi sai ka sertifikaadi ning on nüüd Eesti Tsempion. Täname kohtunikku Lessi Tchistjakovat Venemaalt.


23/11

Tere tulemast Eestisse "Felia" !
Kennel Royal Di Lux on toonud emase Kääbus Bullterjeri Ameerika Ühendriikidest.
Felia isa on meie kasvandik Squiggy - Mooncraft´s I Want It All.


20/11

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks Poolas Kielceis, saades ühtlasi ka oma viimase sertifikaadi. Alice on nüüd Eesti, Läti, Leedu, Poola, Balti ja Venemaa tsempion. Täname kohtunik Jaworski-t Poolast. Õnnitlused Alice-i kaasomanikele Agale ja Krisile !

Alicelt on oodata kutsikaid Detsembris :-)


05-06/11

Rõõmustavad uudised Venetsuelast, meie kasvatatud Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Up to You tuli mõlemal päeval Caracases toimunud rahvusvahelisel näitusel tõuparimaks, saades ka 2 x Cacib-i ja 2 x CacLab-i. Chino on nüüd ühe Cacib-i kaugusel rahvusvahelise tsempioni tiitlist ja ühe CacLab-i kaugusel Ladina-Ameerika tsempioni tiitlist. Õnnitleme Chino omanikke Yelit ja Albertot, tänud ja õnnitlused handler Gustavole !


01/11
Meie kasvatatud Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Unique Beauty DNA testiti Inglismaal Staffide pärilikuhaiguse L2HGA kohta. Tulemus oli rõõmustav - Morti on täiesti TERVE !!!


23/10
Läti Bulltüüpi terjerite ja molosside klubi erinäitus, Riia.
Staffordshire´i Bullterjer Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl esines juuniori klassis olles esimene suurepärane. Meie külaline Lemmy, Jumpin Jake Semtex tulemuseks oli esimene suurepärnae,Läti sertifikaat, parim isane ja tõuparim. Lemmy võitis hiljem ka näituse kauneima koera valimisel viienda koha (BIS-5).
Mooncraft´s Uncrowned Queen oli samuti esimene suurepärane, Läti sertifikaat, parim emane ja vastssugupoole parim. Sellel näitusel toimus ka kaunima vastassugupoole parima valimine, kus Teffi saavutas neljanda koha (BoS BIS-4). Lemmy ja Teffi on nüüd Läti tsempionid ! Landlords Abroad to Helen oli tõuparim veteran ja teine näituse kauneim veteran. Kääbus Bullterjer Nederes´ Made for Mooncraft sai hindeks suurepärane, Läti juuniorite sertifikaadi ning oli kolmas parim emane. Lily on nüüd Lv JCh.
Täname kohtunik Annika Ulltveit-Moe Rootsist. Õnnitlused Reilile, Samirale ja Svetale !



15/10
Staffordshire´i Bullterjer Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl sai Rakvere näitusel oma esimese juuniorite sertifikaadi, tulles ühtlasi ka vastassugupoole parimaks. Täname kohtunikku Rita Kadike-Skadinat Lätist. Õnnitlused Reilile !


08/10
Novosibirsk Venemaa . Mooncraft´s It´s Always Fear oli Tõuparim Kääbus Bullterjer. Saades ühtlasi juba oma viienda Cacibi. Fenny on nüüd ka RKF tsempion. Täname kohtunikku L. Smirnovat Venemaalt. Õnnitlused Annale!


01-02 /10
Caracas Venezuela. Mooncraft´s It´s Up to You tuli mõlemal päeval Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks. Täname kohtunike Miguel Umana-t ja Jaime Ganoza-t. Õnnitlused Chino perele, Albertole ja Yelile !


18/09
Krasnodar Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Meie Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Uncrowned Queen tuli tõuparimaks, saades CaC-i ja Cacibi. Tefi on nüüd Venemaa ja RKF tsempion. Täname kohtunik R. Homsuridzet Venemaalt ja õnnitleme Svetlanat !


11/09
Sotchi Venemaa. Meie Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Uncrowned Queen tuli tõuparimaks, saades CaC-i. Tefi võitis ühtlasi ka esimese koha terjerite rühmas (BIG-1)! Täname kohtunik Mironov-t Venemaalt. Õnnitlused Svetale !


10/09

Varsav Poola. Alice, Mooncraft´s In Your Eyes, tuli Tõuparimaks kääbus Bullterjeriks. Täname kohtunik Andrzej Plawinski-t Poolast. Õnnitlused Aga-le ja Kris-le!


04/09

Czestochowa Poola, Rahvuslik Koertenäitus. Tõuparim Kääbus Bullterjer jällegi meie Alice, Mooncraft´s In Your Eyes, seekord oli kohtunikuks Kääbus Bullide kasvataja Mrs. Hughes (Graymore) Inglismaalt. Õnnitulsed Agale ja Krisile !


03/09
Czestochowa Poola, Poola Bull-tüüpi terjerite Grand Prix 2005. Tõuparim Kääbus Bullterjer oli Mooncraft´s In Your Eyes, Alice võitis Kääbus Bullide Grand Prix 05 tiitli ja auhinna. Kohtunikuks oli Bullterjerite kasvataja Mr. Blakeley Inglismaalt. Õnnitulsed Agale ja Krisile !


28/08
Eesti Terjeri Ühingu erinäitus.
Kääbus Bullterjerid:
Alice, Mooncraft´s In Your Eyes – tõuparim, sertifikaat

Tifa, Mooncraft´s Here I Go Again – teine parim parim emane
Lily, Nederes´ Made for Mooncraft – kolmas parim emane, tõuparim juunior, jun sertifikaat, Est JCh.

Staffordshire Bullterjerid:
Tessi, Mooncraft´s Venerable Red Lady – tõuparim kutsikas, näituse kauneim kutsikas (BIS-1 kuts), parim eestis sündinud kutsikas.


Tett, Landlords Abroad to Helen – tõuparim, tõuparim veteran, näituse kauneim veteran 4 koht (BIS-4 vet).

Täname kohtunik Ruta Merkevicienet Leedust.


27/08
Rahvusvaheline koertenäitus Tallinnas. Tõuparim Kääbus Bullterjer, Cacib oli Anterrabae Memorial Indiskret. Täname kohtunik Ole Staunskjaeri Taanist.


21/08
Kaks koertenäitust, Tuapse Venemaa. Meie Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Uncrowned Queen tuli tõuparimaks Staffiks mõlemal näitusel, saades ühtlasi ka 2 x CaC-i. Teffi võitis esimesel näitusel kolmanda koha terjerite rühmas (BIG-3)! Samal näitusel esines edukalt ka meie kasvatatud Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Have or Have Not olles kaks korda tõuparim ning esimesel näitusel terjerite rühma teine (BIG-2), just meie Teffi ees. Teisel näitusel tuli Shakira terjerite rühma kolmandaks (BIG-3).
Täname kohtunik Omarov-t Gruusiast ja kohtunik Patrinat Venemaalt. Õnnitlused Svetlanale ja Guljale!

Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim kääbusbullterjer Poolas.


14/08
Rahvusvaheline koertenäitus, Cheljabinsk Venemaa. Mooncraft´s It´s Always Fear - CaC, Cacib ning Tõuparim Kääbus Bullterjer. Täname kohtunik Rita Trainin Iisraelist ning õnnitlema Annat !


13/08
Riia Läti, rahvusvaheline koertenäitus. Mooncraft´s In Your Eyes – Läti sertifikaat, Cacib, Tõuparim Kääbus Bullterjer. Alice võitis Terjerite rühmas kolmanda koha (BIG-3)! Täname kohtunik Rajko Rotnar-t Sloveeniast (tõu kohtunik) ja Liliane de Ridder-Onghena-t Belgiast (rühma kohtunik). Õnnitlused Alicei omanikele Agale ja Krisile !

Samal päeval oli Lily, Nederes´ Made for Mooncraft, Väimelas tõuparim juunior, saades oma teise juunior sertifikaadi. Täname kohtunik Julia Lakandosh-i Venemaalt.


07/08
Trakai Leedu, Balti Võitja 2005. Mooncraft´s In Your Eyes, oli teist aastat järjest Balti Võitja näituse tõuparim Kääbus Bullterjer. Alice sai Leedu sertifikaadi ja Cacib-i ning Balt W-05 tiitli. Täname kohtunik Kathlin Redvanszy Ungarist. Õnnitlused Alicei omanikele Agale ja Krisile !


01 /08
Mooncraft´s Here I Go Again, Tifa omanikuks on nüüd Jelena Zinovjeva, Falaris kennel.

30/07

Lily, Nederes´ Made for Mooncraft tuli oma esimesel näitusel tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks Viljandis, saades jun sertifikaadi. Mooncraft´s Here I Go Again oli teine parim emane ning sai ühtlesi ka oma viimase sertifikaadi. Tifa on nüüd
Est, Lv, Ltu, Balt, Rus, Blr Ch.
Täname kohtunik Maria Kavcic Sloveeniast, õnniltlused Tifa omanikule Leenale !

Samal näitusel tuli tõuparimaks Staffordshire Bullterjeri kutsikaks Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Õnnitlused Reilile !
Tõuparim veteran oli Moxie vana-vanaema Landlords Abroad to Helen.


24/07
Augustow Olla, Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim Kääbus Bullterjer. Mooncraft´s Hold Me Tight oli teine parim emane, saades viimase Poola sertifikaadi ja on nüüd
PL Ch tiitli õnnelik omanik.
Täname kohtunik Jan Gajewskit Poolast ja õnnitleme Krisi & Agat ning Ritat !


24/07
Soome Staffordhire Bullterjeri Ühingu erinäitus. Tõuparimaks kutsikaks tuli Mooncraft´s Valiant Red Devil. Oiva õde Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl võitis vanemate (7-9 kuud) kutsikate klassi. Kokku oli näitusele registreeritud enam kui 140 Staffi !
Täname kohtunikke Zane Smith-i Ameerika Ühendriikidest ja Anne Dick-i Inglismaalt. Õnnitleme Moxie omanik Reilit ja Oiva omanikku Maijat !



23/07
Soomes Super Summer Show tõuparim Staffordshire Bullterjeri kutsikas oli Mooncraft´s Valiant Red Devil.
Täname kohtunikku Wendye Slatyer Austraaliast. Õnnitleme Oiva handlerit ja omanikku Maijat !


15/07
Mooncraft´s It´s Up to You oli tõuparim Argentiinas, saades ka sertifikaadi, Cacib-i ja CaCLAB-i.
Täname kohtunik Helen Lee James-i Ameerika Ühendriikidest. Õnnitlused Albertole ja Yelile, tänud Chino handler Gustavole.


03/07

Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim Kääbus Bullterjer Poolas toimunud näitusel. Täname kohtuniku V. M. Soleckij Szpunar-i Poolast, õnnitlused Krisile ja Agale !


30/06
Mooncraft´s Here I Go Again sai emaks. Tifal sündis viis kaunist ja tervet kutsikat.



25/06
St. Peterburg Venmaa. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Always Fear tuli tõparimaks saades ka Cacibi. Fenny on nüüd ka RKF Ch tiitli omanik.
Täname kohtunik J. Kuplyauskast Venemaalt ja õnnitleme Annat !


19/06

Rahvusvahelisel näitusel Szczecinis Poolas oli Mooncraft´s In Your Eyes Kääbus Bullterjerites teine parim emane saades R-Cacib-i.
Täname kohtunik J. Opara-t Poolast, õnnitlused Agale ja Krisile !


12/06
Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Valiant Red Devil sai kutsikate näitusel eriauhinna. Täname kohtunik Kirsti Smithi Soomest ning õnnitleme Oiva omanik Maijat !

Novorossiysk Venemaa. Mooncraft´s Have or Have Not oli tõuparim Kääbus Bullterjer.


11/06
Kaliningrad Venemaa. Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim Kääbus Bullterjer, saades ka Venemaa serdi ja Cacib-i.
Täname kohtunik G. Perevedentsevat Venemaalt ning õnnitleme Agat ja Krisi !

Samal päeval Venemaa teises otsas Novorossiyskis oli tõuparim Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Have or Have Not, saades oma viienda Cacib-i. Täname kohtunik Stefanesko-t Rumeeniast, kelle kirjeldus lopes sõnadega “… tõeline tsempiuon!”. Õnnitlused Guljale.


04/06

Austria Tulln, Eurodog 2005. Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes võitis "1 suurepärane" hindega noorteklassi, saades ka CaC-i.
Õnnitleme Agat & Krisi !


04/06

Kemerovo Venemaa, Bullterjerite erinäitus. Alice-i õde Mooncraft´s It´s Always Fear oli tõuparim ja BIS 2.
Fenny on nüüd uhke Venemaa Grand Tsempioni tiitli omanik !
Täname kohtunik Ptsenitsnyid Venemaalt ja õnnitleme Annat !


30/05
Meil on Kääbus Bullterjeri kutsikad !
Anirellas Iceman ja Anterrabae Memorial Indiskret on 4 poisi vanemad. Ema ja kääbus bulli tited tunnevad end suurepäraselt !




24/05
Mooncraft´s Here I Go Again ootab kutsikaid !


23/05
Chino, Mooncraft´s It´s Up to You tuli kolmandat päeva järjest tõuparimaks.
Õnnitlused händler Gustavole ning Chino perele !


22/05
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Always Fear esines edukalt Jekaterinburgis Venemaal. Tulles nii Bullterjerite erinäitusel kui ka Terjerite erinäitusel tõuparimaks, saades ühtlasi ka klubi võitja tiitli.
Täname kohtunikke S. Bondar-i Valgevenest ning O. Laskovat Venemaalt. Õnnitleme Fenny omanikku Annat !

Fenny vend Mooncraft´ s I Want It All tuli jällegi Ameerikas tõuparimaks saades 3 punkti majori.
Õnnitleme Dianat !

Fenny ja Squiggy õde Alice, Mooncraft´s In Your Eyes, oli tõuparim Kääbus Bullterjer Poolas Radomis.
Täname kohtunik P. Zwierzyńska-t Poolast ja õnnitleme Agat ja Krisi !

Alice-i, Fenny ja Squiggy vend Mooncraft´s It´s Up to You oli jällegi tõuparim Venetsueelas, õnnitlused Albertole ja Yelile !


21/05
Kääbus Bullterjer Mooncraft´ s I Want It All tuli Ameerikas tõuparimaks saades ka 4 punkti majori.
Õnnitleme Dianat !

Mooncraft´s It´s Up to You oli tõuparim Venetsueelas.
Õnnitlused Yelile ja Albertole, tänud Chino handler Gustavole !


15/05
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõparimaks Poolas Dobre Miastos. Täname kohtunik Lula-t Poolast ja õnnitleme Agat ja Krisi !


Vabariikliku Koertekasvatajate Klubi konkursi "Aasta Koer 2004"
Parim juunior neljas koht Mooncraft´s In Your Eyes
Parim veteran neljas koht Landlords Abroad to Helen


08/05
Rahvusvaheline näitus Omskis Venemaal. Mooncraft´s It´s Always Fear tuli tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks saades ka Cacib-i. Täname kohtuniku Margaret Supronovich-i Poolast ja õnnitleme Fenny omanikku Annat !


01/05

Mooncraft´s Here I Go Again on paaritatud. Rohkem infot peatselt Kutsikate lehel.


30/04

Eesti Terjeri Ühingu einäituse tõuparim Staffordshire Bullterjeri kutsikas oli Mooncraft´s Vainglorious Brindle Girl. Täname kohtunik Colin Smith-i Soomest, õnnitlused Reilile !


24/04

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Always Fear tuli Novosibirskis tõuparimaks.
Õnnitlused Fenny omanik Annale, täname kohtunikku Kuplyauskas-t Venemaalt !


23/04

Opole Poola, rahvusvahelisel näitusl oli tõuparim Kääbus Bullterjer Mooncraft´s In Your Eyes, saades serdi ja Cacib-i. Täname kohtunik J. Szczepanska-Korpettat Poolast, õnnileme Agat ja Krisi !



17/04

Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks Poolas toimunud näitusel, saades ka sertifikaadi ning Klubi Võitja 2005 tiitli. Täname kohtunik Sypiaginit Venemaalt. Õnnitlused Krisile ja Agale !


10/04

Kääbus Bullterjeri kutsikaid on oodata juuni alguses. Anterrabae Memorial Indiskret on paaritatud Itaalias elava Anirellas Iceman nimelise Šveitsist imporditud isasega. Rohkem infot kutsikate lehelt.


06/04

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Up to You on paaritatud Roma Excalibur-ga.
Kutsikad sünnivad Venetsueelas, huvi korral võta ühendust e-maili teel.


05/04

Rootsis sündis Kääbus Bullterjeri pesakond, isaks Mooncraft´s Hot Shot.
Rohkem infot kennelist Conceptdogs (http://home.tiscali.se/conceptdogs/)


04/04

Rohkelt häid uudiseid Venetsueelast!
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Up to You oli läinud nädalavahetusel neljal näitusel tõuparim ning korra BIG-4!
Samuti oli Chino tõuparim terjerite erinäitusel, tulles ühtlasi ka BIS-4 kohale.
Õnnitulsed Albertole ja Yelile ning tänud handler Gustavole!


02/04

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Always Fear oli tõuparim Kasahstanis Alma-Atas toimunud rahvusvahelisel näitusel, saades ühtlasi sertifikaadi ja Cacib-i. Fenny on nüüd ka Kazastani tšempion !
Täname kohtunik Verbitchkit ja õnnileme Annat !


25/03

Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Undercover oli edukas Taanis toimunud näitusel saades oma esimese sertifikaadi. Õnnitleme Leo omaikku Markot!


19/02

Segusid Eesti Kennelliidu konkursi "Aasta Koer 2004" tulemused.

* AASTA JUUNIOR 2004 * - teine koht
Kääbus Bullterjer
MOONCRAFT´S IN YOUR EYES

* AASTA VETERAN 2004 * - teine koht
Staffordshire Bullterjer
LANDLORDS ABROAD TO HELEN

* AASTA ARETUSKOER 2004 * - esimene koht
Kääbus Bullterjer
ANTERRABAE MEMORIAL INDISKRET

* AASTA PARIM KASVATAJA 2004 * - esimene koht
kennel MOONCRAFT´S
Kääbus Bullterjerid

Täname kõiki kohtunikke kes on tunnustanud Mooncraft´s koeri !


13/03

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Always Fear on nüüd Venemaa tsempion.
Fenny oli tõuparim kahel Novosibirskis toimunud näitusel, saades ühtlasi ka oma viimased venemaa sertifikaadid. Täname kohtunikke D. Trofimovit ja E. Krõlovat Venemaalt. Õnnitleme Annat !


06/03

Rahvusvaheline näitus Vilniuses Leedus, kohtunik M. van Brempt, Belgia
Mooncraft´s In Your Eyes - CaC, Cacib


05/03
"Leedu Võitja 05" Vilnius, kohtunik R. Kadike - Skadina, Läti
Mooncraft´s In Your Eyes - CaC, R-Cacib

Terjerite Erinäitus, kohtunik A. Lundava, Eesti
Mooncraft´s In Your Eyes - CaC, BoB


26/02

Saime tulemused Moskvas toimunud "Eurasia 2005 " näituselt.
Mooncraft´s It´s Always Fear CaC, Res-Cacib.
Mooncraft´s Have or Have Not Res-CaC


20/02

Eesti Terjeri Ühingu konkurss "TOP Terjer 2004" tulemused

TOP TERJER
Ch. MOONCRAFT´ S THE SOUND OF DO-RE-MI
(Staffordshire´i Bullterjer) - 62 punkti
teine koht 49 punktiga läks Lakeland Terjerile

PARIM EESTIS KASVATATUD TERJER
Ch. MOONCRAFT´ S THE SOUND OF DO-RE-MI
(Staffordshire´i Bullterjer) - 62 punkti
teine koht 47 punktiga läks Welsh Terjerile

TOP VETERAN
Ch. LANDLORDS ABROAD TO HELEN
(Staffordshire´i Bullterjer) - 58 punkti
teine koht 46 punktiga läks Iiri Terjerile

TOP ARETUS TERJER

Ch. ANTERRABAE MEMORIAL INDISKRET
(Kääbus Bullterjer) - 134 punkti
teine koht 57 punktiga läks Iiri Terjerile

TOP TERJERI KASVATAJA
MOONCRAFT´S kennel
(Kääbus Bullterjerid) - 134 punkti
teine koht 89 punktiga läks Airedale Terjeri kennelile Katerina´s Land

Täname kõikki kohtunikke ning Mooncraft´s koerte omanikke, ilma Teieta ei oleks see olnud võimalik !


13/02
Kääbus Bullterjer JCh. Mooncraft´s It´s Always Fear oli tõuparim saades ka sertifikaadi Novosibirskis toimunud Bullterjerite erinäitusel ja rahvuslikul näitusel. Õnnitleme Annat ning täname kohtunikke A. Belkinit ja O. Laskovat Venemaalt !


10/02
Kääbus Bullterjerile Anterrabae Memorial Indiskret ootame pesakonda kevadel.


09/02
Staffordshire´i Bullterjeri kutsikad on omale kodu leidnud.
Järgmist pesakonda ootame Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi - le suvel 2005. Tõsimeelsed kutsika soovid teretulnud, huvikorral võta ühendust e-maili teel.


04-06/02
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Up to You oli jällegi edukas Venetsueelas, olles esimesel näitusel Vastassugupoole parim ning kahel järgneval Tõuparim. Õnnitleme Chino omanikke Albertot ja Yelit, täname handlerit Gustavot ning kohtunikke Jon Cole USA, Frank Sabella USA, Edd Bivin USA !


09/01
Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Try to Resist Me oli Soomes Kajanis toimunud rahvusvahelisel koertenäitusel avaklassi esimene ning teine parim emane, saades ühtlasi ka Serdi ja res-Cacib-i. Täname kohtunikku Matti Luoso-t Soomest ja õnnitleme Eijat !


01/01
Mooncraft´s The Taste of Honey omanikuks on nüüd Jelena Zinovjeva, kennel Falaris.