2004 | 2005 | 2006 | 2007

UUDISED 2004

Mooncraft´s kenneli koerad on lõpetanud oma näitused 2004 aastaks.
7 meie kasvatatud MBT and 2 SBT said sellel aastal tšempioniteks, võites ka terjerite rühmas (BIG) ning näituse kauneima koera (BIS) valimistel.
Täname kõikki "kutsika" omanikke, kes on selle aasta teinud meie jaoks nii meeldivaks, teieta oleks need saavutused olnud olemata !

Siin tulemused, mille üle oleme uhked :

Kääbus Bullterjer
EST & LV & LTU & BALT & RUS & GEO & FCG CH
GEO W-04,
2 x CACIB, BIG -3
MOONCRAFT´S HOT SHOT

LV & LTU & BALT & RUS & BLR & PL & EST CH
LV & LTU & EST & BALT JCH
LVW-04, LTUW-04
7 x CACIB, BIG-2, BIG-3
MOONCRAFT´S HOLD ME TIGHT

EST & LV JCH
BALT JW-03
JUN BIS-3
2 x BIG-1, BIS-3, BIS-4
2 x CACIB, EST & LV & LTU & RUS & BLR SERT
MOONCRAFT´S HERE I GO AGAIN

RUS & MOLD CH
RUS & GEO & MOLD JCH
EUJW-03, EURASIA W-04
3 x CACIB, BIG-1, BIG-3, BIS-4
MOONCRAFT´S HAVE OR HAVE NOT

EST & LV & LTU & BALT & PL JCH
LV JW-04, LTUJW-04, BALTJW-04, PL JW-04
CENTRAL EUROPE W-04
KUTS BIS-1, 2 x KUTS BIS-1,
JUN BIS-1, JUN BIS-3, JUN BIS-4,
BIG-3, BIS-1 BULLTYPE
MOONCRAFT´S IN YOUR EYES

RUS JCH
KUTS BIS-4
MOONCRAFT´S IT´S ALWAYS FEAR

VENEZUELA & LIBERATOR CH
BIG-3
MOONCRAFT´S IT´S UP TO YOU

INT & EST & LV & LTU & BALT & RUS & BLR & GEO & FCG & FIN CH
EST & LV & LTU & BALT JCH, LVJW-01, LTUJW-01, LTUJW-02
BALTW-01, BALTW-03, LVW-02, LVW-03, ESTW-03, ESTW-04, GEOW-04
ANTERRABAE MEMORIAL INDISKRET

Staffordshire Bullterjer
EST & LV & LTU & BALT & GEO & FCG CH
EST & LV JCH, CLUB CH
LV W-04, GEO W-04
4 x CACIB, 2 x BIG-1, BIS-4
MOONCRAFT´S THE SOUND OF DO-RE-MI

EST & LV & BLR CH
EST & LV JCH
MOONCRAFT´S TASTE OF HONEY

2 x KUTS BIS-1, 3 x KUTS BIS-2, KUTS BIS-3
JUN BIS-3,
3 x JUN SERT
MOONCRAFT´S UNCROWNED QUEEN

ERINÄITUSE BIS-1 KUTSIKAS TAANIS
MOONCRAFT´S UNDERCOWER

INT & BALT & EST & LV & LTU CH
LTUW-96, SLOW-98
4 x VET BIS-1, VET BIS-3
LANDLORDA ABROAD TO HELEN

Rahulikke Jõule ja parimat 2005 aastat !


07/12/04
Eetu on kodus !
Inglismaalt saabus meie uus isane brindle valgega Kääbus Bullterrieri kutsikas Badlesmere Bit of Mischief. Eetu on kaasomanikuks on Elin Eklöf. Rohkem infot peatselt Eetu oma lehel [Eetu lehele].

Eedu õde aasta tagasi sündinud pesakonnast ja kuulus isa GB Ch & Crufts W-04 Badlesmere Blue Beard at Bysantine. Eedu vanaisa ema poolt on TOP Stud Dog & GB Ch. Minimayhem Morris Minor by Badlesmere. [Eetu sugupuu]


04/12/04
Alice - LTU & BALT JCh !
Tuki - Lv & Ltu & Est & Balt & Rus & Blr & Pl Ch !
Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim juunior Leedus toimunud Rahvusvahelisel näitusel "Vilnius Winter -04". Alice on nüüd Leedu ja Balti Juuniortsepion ! Õnnitlused Agale ja Krisile Poola !

Samal päeval võitis Lätis Lepajas oma viimase sertifikaadi Kääbus Bullterrier Mooncraft´s Hold Me Tight, kes on nüüd multi tšempion. Õnnitlused Ritale ! Täname kohtunik D. Savgorodnyi Venemaalt.


21/11/04
Alice - jun BIS 3 !
Kielce Poola, Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks, võites ühtlasi näituse kauneima juuniori valimisel kolmanda koha. Täname kohtunikke J. Szczepanska-Korpetta ja A. Bogucka Poolast, õnnitleme Agat & Krisi!


17/11/04
Staffordshire Bullterrieri pesakonda on oodata 52 nädalal !
Ch. Mooncraft´s Taste of Honey ootab kutsikaid. Kõik kutsikad on praeguseks broneeritud.


14/11/04
Fenny - Venemaa Juuniortšempion !
Rahvusvaheline näitus Novosibirskis Venemaal, Kääbus Bullterrier Mooncraft´s It´s Always Fear tuli tõuparimaks ning sai oma viimase, neljanda jun sertifikaadi. Fenny on nüüd Rus JCh tiitli omanik! Täname kohtunik Sipjaginat Venemaalt ja õnnitleme Fenny omanikku Annat !


13/11/04
Alice - Balti Juunioride Võitja 2004 ja tõuparim.
"Balti Võitja-04" Riia Läti, meie Kääbus Bullterrieri tüdruk Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks, Läti Juuniortšempioniks ning Balti Juunioride Võtjaks. Täname kohtunik M. Talvitie Soomest ning õnnitleme Agat ja Krisi!


13/11/04
"I" pesakond aastane, õnnitlused !


07/11/04
Alice - Poola Juuniortšempion ja Juuniorvõitja 04
"Poola Võitja 04" Poznan, meie Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes sai oma viimase jun sertifikaadi, tulles tõuparimaks juunioriks. Alice on nüüd PL JCH & PL JW-04! Täname kohtunik Jedrasiak-i Poolast ja õnnitleme Krisi & Agat!


05/11/04
Õnnitlused "I" pesakonnale kahe aastase sünnipäeva puhul !


31/10/04
Meie noor Staffordshire Bullterrieri tüdruk Mooncraft´s Uncrown Queen võitis Sotchis toimunud näitusel oma kolmanda jun sertifikaadi, tulles ka tõuparimaks. Täname kohtunik T. Tshijan-i Ukrainast ja õnnitleme Svetlanat !

Samal päeval tuli tõuparimaks ning sai jun sertifikaadi ka Kääbus Bullterrier Mooncraft´s It´s Always Fear. Täname kohtunikku V. Ivanishevat Venemaalt ning õnnitleme Fenny omanikku Annat !


28/10/04
Nederes´ Made for Mooncrafts, Lily, 4 kuud.


24/10/04
Shakira - Venemaa tšempion !
Pyatigorsk Venemaa, tõuparimaks Kääbus Bullterrieriks tuli ning sai oma viimase sertifikkadi Mooncraft´Have or Have Not, Shakira on nüüd Venemaa tsempion (Rus Ch). Õnnitleme Shakira omanikku Guljat.

Sama näituse tõuparim Staffordshire Bullterrier oli Mooncraft´s Uncrowned Queen, Tefi sai oma teise jun sertifikaadi. Õnnitleme Svetlanat.


22/10/04
Staffordshire Bullterrier Est & Lv & Blr Ch Mooncraft´s Taste of Honey on paaritatud Inglismaalt pärit Lux Ch Jumpin Jake Semtex`ga. Kutsika soovid teretulnud.

"U" pesakond aastane ! Õnnitlused !


17/10/04
Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes jun CaC ning tõuparim.
Täname kohtunik C. Kilpatrick Inglismaalt ja õnnitleme Alice kaasomanikke Agat ja Krisi Poolas !


10/10/04
Tefi - Näituse kauneim juunior kolmas koht !
Sochi Venemaa. Meie noor Staffordshire Bullterrieri tüdruk Mooncraft´s Uncrowned Queen oli tõuparim saades ka oma esimese jun sertifikaadi. Tefi tuli 40 juuniori seast näituse kauneima juuniori valimisel kolmandaks (jun BIS-III). Õnnitleme Svetlanat !

Samal näitusel oli tõuparim Kääbus Bullterrier Mooncraft´s Have or Have Not, saades ka oma viienda sertifikaadi. Õnnitlema Guljat !

Täname kohtunik A. Nikitinit venemaalt.


09/10/04
Tett - Näituse kauneim veteran !
Lätis Riias toimunud Bulltüüpi Terrierite ja Molosside erinäituse tõuparim ning näituse kauneim veteran (vet BIS-I) oli meie Staffordshire Bullterrier Landlords Abroad to Helen. Teti tütretütar Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi oli parim emane ning tuli Klubi tsempioniks. Täname kohtunik V. Aleksandrovit Venemaalt.


03/10/04
Chino - Venetsueela tšempion !
Kääbus Bullterrier Mooncraft´s It´s Up to You võitis oma viimased punktid tšempioni tiitli jaoks, olles alles 10 kuu vanune ! Chino oli ka tõuparim. Täname kohtunikke Mr. Cabrera Argentinast (02/10 La Hermandad Gallega of Valencia), Mr. Gamarra Uruguaist (03/10 Edo. Carabobo). Õnnitleme Albertot ja Yeli-t ning täname Chino handlerit Gustavot !

Legionovo Poola, Chino õde Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks juunioriks võites ka jun sertifikaadi. Täname kohtunik J. Gajewskit Poolast ja õnnitleme Agat ning Krisi !


15/09/04
Lily on kodus !
Oleme toonud Ameerika Ühendriikidest punase valgega Kääbus Bulli tüdruku. Sugupuu ja pildid peatselt Lily, Nederes´Made for Mooncraft, oma lehel.


12/09/04
Szamotuli Poola, Bulltüüpi terrierite erinäitus. Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes jun sertifikkat ning tõuparim. Täname kohtunik D. Standello Poolast.


05/09/04
Alice - Terrierite rühma 3 koht !
Näituse kauneim junior !
Näituse kauneim bulltüüpi terrier - 1 koht !

Poolas toimunud rahvusvaheline näitus oli jällegi edukas meie Kääbus Bulli tüdrukule. Mooncraft's In Your Eyes tuli tõuparimaks ning sai oma esimese sertifikaadi. Alice võitis I koha näituse kauneima juniori valimisel (BIS - I) 55 juuniori seast. Alice valiti näituse kauneimaks bulltüüpi terrieriks ning tuli ka temale terrierite rühma 3 koht (BIG - III). Täname kohtunikke kes tegid selle päeva eriliseks A. Pùawiñski (Tõuparim ja BIS-I Bulltüüpi terrier), M. Jurek (BIG-III), K. Sajnóg (BIS-I junior) Õnnitleme Alice kaasomanikke Agat ja Krisi Poolas !


29/08/04
Rahvusvaheline Koertenäitus Tallinnas
Kääbus Bullterrier Mooncraft's In You Eyes võitis teise juuniori sertifikaadi olles ka tõuparim. Täname kohtunik K. Lahi Eestist ja õnnitleme Agat ja Krisi Poolas !


28/08/04
Alice - BIS - 4 juunior !
Tett - BIS - 1 veteran !

Terjeri Ühingu erinäitus Tallinnas, meie kääbus bulli tüdruk Mooncraft's In Your Eyes oli tõuparim juunior, saades ka juunior sertifikaadi. Näituse kauneima juuniori valimisel võitis Alice neljanda koha kõigi terjeri tõugude seast. Meie teine kääbuse tüdruk Mooncraft's Here I Go Again oli tõuparim saadeska sertifikaadi.

Staffi tüdruk Mooncraft's Taste of Honey sai oma viimase sertifikaadi ning on nüüd Eesti, Läti ja Valgevene tsempion. Landlords Abroad to Helen oli näituse kauneim veteran. Täname kohtunik V. Ivanishevat Venemaalt ning õnnitleme Alice-i , Inna ja Tifa kaasomanikke Leenat, Agat ja Krisi !


28/08/04
Ameerikas sündis seitse kaunist Kääbus Bullterrieri kutsikat, isaks Mooncraft´s Hot Stuff. Pesakonnas on kaks isast ning viis emast kutsikat. Kutsikad on broneeritud.


22/08/04
Alice - Kesk Euroopa Võitja 2004 !
Meie Kääbus Bullterrieri tüdruk Mooncraft´s In Your Eyes tuli oma esimesel näitusel juuniori klassis parimaks juunioriks ning ka tõu parimaks Bratislavas Slovakkias toimunud näitusel. Võites ühtlasi ka tiitli " East & Central Europe Winner". Õnnitleme Agat & Krisi Poolas !


22/08/04
Esimene pesakond Kääbus Bullterriereid Lätis !
Mooncraft´s Hold Me Tight-l sündis viis kutsikat. Üks valge emane, üks must brindle valgega ja punane valgega isane ning kaks valget isast. Üks valge isane veel vaba, huvi korral võta ühendust e-maili teel.


14/08/04
Tseljabinsk Venemaa
Rahvusvahelise Koertenäituse tõuparimaks kääbus Bullterrieriks tuli oma esimesel näitusel juuniori klassis Mooncraft's It's Always Fair saades ka Venemaa juniori sertifikaadi. Täname kohtunikku A. Pepperit Kanadast ja õnnitleme Fenny omanikku Annat Venemaal !


08/08/04
Alice jällegi võitmas - Terrieri Klubi BIS-II kutsikas !
Meie Kääbus Bullterrieri tüdruk Mooncraft´s In Your Eyes tuli Leedu Terrieri Klubi erinäituse kauneima kutsika valimisel teisele kohale (BIS-II). Õnnitleme Agat & Krisi ja täname kohtunik R. Khomasuridze-t Venemaalt !


07/08/04
Alice - kutsikate BIS -II
Leedus Trakais toimunud rahvusvahelise koertenäituse kauneima kutsika valikul tuli teiseks meie Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes. Õnnitleme Alice kaasomanikke Agat ja Kisi ning täname kohtunikke N. Runtsen-t Rootsist ja M. Polivanovit Venemaalt !

Alice-i vend Chino, Mooncraft´s It´s Up to You tuli jällegi tõuparimaks võites majori (3 punkti) oma tsempioni tiili jaoks. Chino on kogunud juba 3 majorit (9 punkti) ja 2 punkti, kokku 11 punkti, tsempioni tiitlist lahutab teda nüüd vaid 4 punkti. Õnnitlema Albertot ja täname Chino handlerit Gustavot !


06/08/04
Sawo Show Soomes
Staffordshire Bullterrier Mooncraft´s Try to Resit Me, hinne "Suurepärane" viies parim emane. Õnnitleme Eijat ja täname kohtunik H. Lehkonen-i Soomest.

Kääbus Bullterrier Mooncraft´s It´s Up to You võitis Venetsuelas tõuparima tiitli koos 2 tsempioni tiitli punktiga. Õnnitleme Albertot !


05/08/04
Saksa Dogi sinised kutsikad kuu vanused !
Üks emane kutsikas veel vaba, huvi korral võt ühendust 56226855 Kaili või mooncraft@hot.ee


25/07/04
Lätis Valmieras toimunud näitusel tuli tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks Mooncraft´s Hot Shot. Blondi õde Mooncraft´s Here I Go Again oli vastassugupoole parim, mõlemad said ka Läti sertifikaadi. Täname kohtunik A. Lundavat ja õnnitleme Tifa kaasomanik Jelenat!


17/07/04
Mooncraft´s Hold Me Tight - terjerite rühma 3 koht Valgevenes !
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Hold Me Tight võitis Valgevenes tõuparima tiitli koos sertifikaadiga. Õnnitleme Ritat ja täname kohtunik Radjuk-i Valgevenest !


11/07/04
Leedus Ukmerges toimunud näituse tõuparim Kääbus Bullterrier oli Mooncraft´s Hot Shot, saades ka Leedu sertifikaati. Blondi ema Anterrabae Memorial Indiskret oli parim emane ning vastassugupoole parim. Meie Staffordshire Bullterrier Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi oli samuti tõuparim, saades ka Leedu sertifikaadi. Mann on nüüd ka Leedu ning ühtlasi ka Balti tsempion. Täname kohtunik Julija aidietiene-t Leedust.

Samal päeval oli Poolas Warsavis toimunud näituse tõuparim Kääbus Bullterrieri kutsikas Mooncraft´s In Your Eyes. Täname kohtunik Magdalena Sweiton-t Poolast ning õnnitleme Agat ja Krisi!


05/07/04
Üle vee aasta sündisid Eestis kolm sinist emast Saksa Dogi kutsikat. Vanemateks Genedda Perfect Picture (Ch. Genedda Just Kidding x Ch Genedda Easy Going) ja Camilla (Ch. Simeon x Everybodys Love Bella Blue)Rohkem informatsioon telefonil 562 26855, 555 34001 Kaili Udras.


27/06/04
Rahvusvaheline Koertenäitus Krakow Poola
Meie Kääbus Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s In Your Eyes tuli tõuparimaks kutsikaks. Täname kohtunik Elke Peperit Saksamaalt ning õnnitleme Alice-i kaasomanikke Agat ja Krisi Poolas !

Meie Staffordshire Bullterjeri Mooncraft´s Sundance-i kutsikas Columbine Nat´s Galaxy võitis Lätis Venspilsis toimunud näitusel Terjerite rühmas 5 koha! Õnnitleme Dzintrat!


26/06/04
Landlords Abroad to Helen - 10 aastat !
Tett - näituse kauneim veteran (BIS-I) !
Lätis Riias toimunud Bulltüüpi Terjerite erinäituse kauneimaks veteraniks tuli oma 10. sünnipäeval Staffordshire Bullterjer Landlords Abroad to Helen. Teti lapselaps Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi oli tõuparim ning BIS-VII koht. Kääbus Bullterjerite tõuparimkas oli Mooncraft´s Hold Me Tight. Täname kohtunik Ove Germundsoni Rootsist.

Venemaal St-Peterburgi rahvusvahelise näituse tõuparim Kääbus Bullterjer oli Mooncraft´s Here I go Again tulemusega, CaC, Cacib, Bob. Õnnitleme Tifa kaasomanik Leenat ! Täname kohtunik Lilliane de Ridder Onghema- t Belgiast.


20/06/04
Tifa - BIG I & BIS IV !
Chino - esimene tiitel !
Mooncraft´s Here I Go Again oli jällegi edukas Velgevenes Orchis toimunud näitusel kus tulemus eelmisest päevast erines vaid näituse kauneima koera valimisel neljandaks (BIS-IV) tulemise võrra. Täname kohtunik Aleksejevat Venemaalt ning Radjuk-i Valgevenest. Õnnitlused Leenale !

Caracas Venetsuela, tõuparim Kääbus Bullterjer Mooncraft´s It´s Up to You. Kahepäevase näituse viimasel õhtul võib viimase päeva kohtunik anda "Liberator Champion"-i tiitli mõlemal päeval tõuparimaks tulnud koerale. Kohtunik pidas Chinot selle tiitli vääriliseks ! Õnnitleme albertot ning Chino "täiskohaga" händlerit Gustavo Gonzalez, täname kohtunik Roberto Elinan - Ecuadorist !


19/06/04
Tifa - terjerite rühma võitja ja näituse kolmas kauneim koer Valgevenes !
Chino - terjerite rühma neljas Venetsuelas !
Leo - SBT erinäituse kauneim kutsikas Taanis !
Kääbus Bullterrier Mooncraft´s Here I Go Again esines edukalt Valgevenes BoBruiskis toimunud näitusel. Tulemuseks Valgevene sertifikaat, tõuparim ning Terjerite rühma võit (BIG-I) koos näituse kauneima koera valimistel saavutatud 3 kohaga (BIS-III). Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Taste of Honey oli tõuparim saades ka Valgevene sertifikaadi. Õnnitleme Tifa kaasomanik Leenat ning täname kohtunik E.Borisovat ning G. Posnjakovat Valgevenest !

Caracases Venetsuelas peetud rahvusvahelisel näitusel tuli tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks Mooncraft´s It´s Up to You, võites ka oma esimesd 3 punkti (major) tsempioni tiili jaoks, päeva lõpus tuli Chino ka terjerite rühma 4-ks. Tähelepanu väärib see, et terjerite rühmas oli kõik tõuparimaks tulnud koerad tsempionid ning Chino neist veel ka kõige noorem - vaid 7 kuune! Õnnitleme Albertot ning Chino noort händlerit Simonit, täname kohtunik D. Adorno-Legrand´i Venetsuelast !

Taani Staffordshire Bullterjerite klubi erinäitusel tuli näituse kauneimaks kutsikaks Mooncraft´s Undercower. Õnnitleme Leo omanikku Markot Taanis!

Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Hold Me Tight on paaritatud. Kutsikate soovid e-maili või telefoni teel.


17/06/04
"S" pesakond viie aastane, õnnitlused !


13/06/04
Meie Kääbus Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s In Your Eyes oli tõuparim kutsikas Poolas peetud Bulltüüpi terjerite erinäitusel. Õnnitleme Alice-i kaasomanikke Agat ja Krisi !

Staffordshire Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s Upperclass oli Soomes Lohjas toimunud näitusel VSP kutsikas. Õnnitleme Pertti omanik Reijot ning täname kohtunik T. Okkolat Soomest ning Pertti händlerit Katjat.


12/06/04
Landlords Abroad to Helen - BIS I veteran !
Rahvusvaheline koertenäitus Pärnus, meie Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi oli tõuparim, Cacib ja sert. Manni vanaema Landlords Abroad to Helen oli tõuparim veteran ning päeva lõpus valiti Tett ka näituse kauneimaks veteraniks (BIS-I). Meie kääbus Bullterjer Mooncraft´s Here I Go Again oli tõuparim, Cacib, sert. Täname kohtunikku N. Maslennikovat Venemaalt !


06/06/04
Mooncraft´s Hold Me Tight - Terjerite rühma teine koht !
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Hold Me Tight võitis Venemaal Pihkvas toimunud näitusel Venemaa sertifikaadi, tulles tõuparimaks ning olles rühmavõistlusel näituse teine kauneim terjer (RÜP-II). Õnnileme Ritata ning täname kohtunik L. Tšistjakovat Venemaalt !


01/06/04
Esimene pesakond Kääbus Bullterriereid Venemaal !
Kääbus bullterrier Ch. Mooncraft´s Have or Have Not "Shakira-l" on 5 ilusta ja tervet kutsikat. Sündisid 2 isast (valge ja punane valgega) ja 3 emast (valge, valge punaste märgistega ning punane valgega) kutsikat. Vaba veel üks kutsikas. Huvikorral võta ühendust telefoni või e-maili teel.


30/05/04
"Eesti Võitja-04" näitusel Tallinnas oli tõuparim Kääbus Bullterrier Anterrabae Memorial Indiskret, võites EstW-04 tiitli ja Cacib-i. Tibi tütar Mooncraft´s Here I Go Again oli teine parim emane. STB Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi sai Res-Cacib-i, tema vend Mooncraft´s That´s It oli avaklassi teine hindega "suurepärane".

Samal päeval Cacibi näitusel Rostovis Venemaal oli tõuparim Staffordshire Bullterrieri kutsikas Mooncraft´s Uncrowned Queen võites ka näituse kauneima kutsika valimisel 2 koha (kuts BIS-II). Õnnitleme Svetlanat ja täname kohtunik Sipjagin-it Venemaalt !


23/05/04
Mann jällegi III rühma kauneim ning Teffi BIS-III kutsikas !
Tbilisi Rahvusvahelisel "Spring Show ´04" oli jällegi Staffie tüdruk Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi võidukas, saades Cacib-i ning Gruusia tsempioni tiitli ning võites terjerite rühma juba teist päeva järjest! SBT kutsikas Mooncraft´s Uncrowned Queen tuli näituse kauneima kutsika valimisel 3 kohale! Samahästi läks ka meie kääbus bullidel - Blondi jällegi Cacib, Cac ja tõuparim koos Geo Ch tiitliga. Tibi - Cacib, CaC, Geo Ch.

Täname kohtunik I. Beradze-t Gruusiast ning täname koerte händlereid Guljat ja Svetlanat selle meeldiva nädalavahetuse eest !

Samal päeval Lätis Ventspilsis toimunud näituse tõuparim Kääbus Bullterrier oli Mooncraft´s Hold Me Tight, saades ka Cacibi. Õnnitleme Ritat ja täname kohtunik R. Kadike Lätist.


22/05/04
Mann Terjerite rühma kauneim ja näituse 4 koer !
Gruusias Tbilisis toimunud Rahvusvahelisel koertenäitusel "Golden Fleece´04" võitis SBT Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi Gruusia sertifikaadi, federatsiooni tsempioni tiitli (FCG Ch) ning Cacib-i olles tõuparim Stafforddhire Bullterrier. Edu jätkus ka rühmavõistlusel, kus Mann võitis terjerite rühma, näituse päeva kauneima koera valikul saavutas Mann auhinnalise neljanda koha ! Staffie kutsikas Mooncraft´s Uncrowned Queen oli tõuparim kutsikas.

Meie Kääbus Bullterrierid Mooncraft´s Hot Shot ning Anterrabae Memorial Indiskret tulid mõlemad FCG Ch tiitlile koos Cacibi ja sertifikaadiga, tõuparim oli Blondi oma ema ees. Täname kohtunik E. Kuplyauskas-t Venemaalt.

Alice kutsikate BIS-I !!!
Poolas Kielce-s toimunud näitusel tuli 40 kutsika seast näituse kauneimaks meie Kääbus Bullterrier Mooncraft´s In Your Eyes. Täname tõukohtunikku Janusz Opara-t ja BIS kohtunik Zbigniew Milewski-t. Õnnitlused Alice-i kaasomanikele Agale ja Krisile Poolasse!


08/05/04
Fenny - BIS IV kutsikas !
Rahvusvaheline Koertenäitus Omsk Venemaa, Kääbus Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s It´s Always Fear tuli oma esimesel näitusel kauneima kutsika valimisel 30-ne kutsika seas neljandale kohale (kuts BIS-IV) ! Täname tõukohtunik G.Schogol-t Gruusiast ning BIS kohtunikku Z. Povilaitiene-t Leedust. Õnnitleme Fenny omanikku ja handlerit Annat Venemaal !!!

"T" pesakond kahe aastane, õnnitlused !


03/05/04
Eesti Terjeri Ühingu konkursi "TOP Terjeri" tulemused on selgunud.
"TOP Terjer- 2003" - III koht Kääbus Bullterjer Ch. Anterrabae Memorial Indiskret

"Edukaim Juuniorterjer 2003" - II koht Staffordshire Bullterjer Ch. Mooncraft´s Taste of Honey ja 5 koht Ch. Mooncraft´s The Sound of Do-e-Mi

"Edukaim veteranterjer 2003" - III koht Staffordshire Bullterjer Ch. Landlords Abroad to Helen

"Edukaim Terjerikasvataja 2003" - 4 koht Mooncraft´s kennel

Samal päeval toimus Poolas Bydgoszcz-s rahvuslik näitus, kus tõuparimaks Kääbus Bullterrieriks tuli Ch. Mooncraft´s Hold Me Tight, saades ka oma kolmanda Poola sertifikaadi. Täname kohtunik A. Winiarska-t Poolast, õnnitlused Ritale kordala läinud Poola reisi puhul!


01/05/04
Rahvusvahelisel näitusel Poolas Lodzis tuli tõuparimaks Kääbus Bullterrieriks Ch. Mooncraft´s Hold Me Tight, saades juba oma viienda Cacib-i ning Poola sertifikaadi. Täname kohtunik H. Müller-it Svetsist. Õnnitlused Ritale!

Venemaal toimunud näitusel oli näituse teine kauneim kutsikas (Kuts BIS-II) meie Staffordshire Bullterrier Mooncraft´s Uncrouned Queen. Täname kohtunik. Z. Omarov-it Gruusiast, täname ja õnnileme Tefi händlerit Svetlanat !


24/04/04
Blondi - Terjerite rühma 3 koht !
Meie Kääbus Bullterrier Mooncraft´s Hot Shot-i näituse debüüt oli väga edukas. Blondi tuli Narvas toimunud näitusel tõuparimaks, saades ka sertifikaadi, edu jätkus ka terjerite rühmas, kus temale kuulus kolmas koht. Blondi ema Ch. Anterrabae Memorial Indiskret oli parim emane ning vastassugupoole parim.

Samal näitusel oli meie SBT Mooncraft´s Sundance-i kutsikas Willye tõuparim saades ka oma viimase sertifikaadi. Nüüdsest on Willye Eesti tsempion. Täname kohtunik A. Lundava-t ! Õnnitleme Raimot !

Samal päeval oli Poolas Opoles toimunud Rahvusvahelise näituse kauneim Kääbus Bullterrier Ch. Mooncraft´s Hold Me Tight, saades ühtlsi ka Cacib-i ja Poola sertifikaadi. Täname kohtunik M. Supronowicz-i Poolast ja õnnitleme Tuki omanikku Ritat !


17/04/04
Venemaa Krasnodar rahvusvaheline näitus
Kääbus Bullterrier Ch. Mooncraft´s Have or Have Not - sert, Cacib, tõuparim ning III koht terjerite rühmas! Õnnitleme Guljat !


13/04/04
Meie kaasomanduses olev väike Kääbus Bulli tüdruk Mooncraft´s In Your Eyes on saanud juba 5 kuuseks. Alice elab Poolas kennelis KIA ning on hoitud ja armastatud Agnieszka Rygiel ja Krzysztof Kowalczyk poolt.


10/04/04
Ch. Mooncraft´s Have or Have Not - Terjerite rühma võitja, 4 näituse kauneim koer!
Shakira oli tõuparim kääbus bullterjer Sotchis toimunud rahvuslikul näitusel, võites terjerite rühma (BIG-I) ning tulles neljandaks näituse kauneimaks koeraks (BIS-IV). Õnnitleme Guljat ning täname kohtunik Mazinat Venemaalt !

Sama näituse tõuparim SBT kutsikas oli Mooncraft´s Uncrowned Queen, õnnitlused Svetlanale !


03-04/04/04
Nädalavahetusel alustas oma nätuse karjääri väga edukalt meie Staffie kutsikas Mooncraft´s Uncrowned Queen. Tefi osales kahel päeval kolmel näitusel, olles kaks korda näituse kauneim kutsikas (BIS-I) ning korra BIS-II kutsikas. Õnnitleme Tefi kaasomanik Svetlana Ivonavskaya-t Venemaal !!!


28/03/04
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Hold Me Tight oli tõuparim Paide näitusel, õnnitleme Ritat! Sama näituse tõuparim SBT oli Willye, Mooncraft´s Sundance-i tütar, saavutades ka oma teise sertifikaadi. Õnnitleme Raimot!


21/03/04
Mooncraft´s Have or Have Not võitis taas tõuparima tiitli ning oma teise Cacib-i, tulles ühtlasi ka Moldova tsempioniks. Õnnitleme Shakira omanikku Guljat !


20/03/04
Riia, "Läti Võitja -04" Sataffordshire Bullterjer Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi võitis oma esimese Cacib-i, Läti sertifikaadi ja Läti võitja 04 tiitli (LvW-04). Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Hold Me Tight võitis jällegi tõuparima tiitli koos oma juba kolmada Cacibi-ga ning LVW-04 tiitliga. Ch. Anterrabae Memorial Indiskret oli oma tütre järel teine parim emane, R-Cacib. Õnnitleme Margaritat!

Samal päeval Moldova näitusel saavutas Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Have or Have Not tõuparima ning Moldova JCh tiitli, tulles ühtlasi ka rühma võistlusel terjerite rühmas kolmadaks.

Vabariikliku Koertekasvatajate Klubi konkursil "Edukaim näitusekoer 2003" saavutas
Int & Multi Ch, Multi W Anterrabae Memorial Indiskret teise koha.
Täname kõiki kohtunikke kes on hinnanud "Tibi" 2003 aastal:
Natalia Sedõh, Venemaa (TP)
Lilian Hanniste, Eesti (TP, Cacib)
Zanna Bondar, Valgevene (TP, Cacib)
Astrid Lundava, Eesti (TP, BIS-I)
Kornelija Butrimova, Leedu (TP, Cacib, LvW-03)
Peter Harsanyi, Ungari (TP, Cacib, EstW-03)
Lessi Tsistjakova, Venemaa (TP)
Elke Peper, Saksamaa (TP, Cacib, BaltW-03)

Int Ch Landlords Abroad to Helen saavutas kolmanda koha "Edukaim Veteran 2003" konkursil.
Siin kohal tahaks tänada kohtunikke kes on kõrgelt hinnanud "Tetti" püsivat elurõõmu 2003 aastal:

Svetlana Radjuk, Valgevene (TP-vet, BIS-I)
Astrid Lundava, Eesti (TP-vet)
Peter Harsanyi, Ungari (TP-vet)
Anne Klaas, Eesti (TP-vet)
Lessi Tsistjakova, Venemaa (TP-vet, BIS-IV)
Pjotr Krol, Poola (TP-vet, BIS-II)


14/03/04
Leedu Terjeri Klubi erinäituse tõuparim Kääbus Bullterjer oli Mooncraft´s Here I Go Again, saades Klubi Võitja tiitli ning Leedu sertifikaadi.

Samal päeval "Vilnius Cup -04" näituse tõuparim oli Mooncraft´s Hold Me Tight saades teise Cacib-i. Õnnitleme Margaritat ja Jelenat!

13/03/04
"Leedu võitja - 04" näitusel Vilniuses oli tõuparim Mooncrtaft´s Hold Me Tight saades ütlasi LTUW-04 tiitli, Leedu sertifikaadi ning Cacib-i. Mooncraft´s Here I Go Again oli teine parim emane ning R-Cacib.


28/02/04
Moskva, "Eurasia 2004"
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Have or Have Not - Cac & Cacib. Täname kohtunik Elzbieta Chwalibog-i, Poolast ja õnnitleme Shakira omaniku Guljat Venemaal !

Samal päeval Lätis Daugavpilsis toimunud näitusel oli Shakira õde Mooncraft´s Hold Me Tight tõuparim Kääbus bullterjer. Õnnitleme Margaritat !


15/02/04
Selle aasta lõpuks oleme planeerinud pesakonna Staffordshire Bullterjerieid. Ema Est & Lv Jch Mooncraft´s Taste of Honey; isa Lux JCh Jumpin Jake Semtex Inglismaalt.

Tõsimeelsed kutsika soovid on teretulnud.


14/02/04
Kääbusbulli poisid Mooncraft´s Hot Shot 15 kuud ja Mooncraft´s I Like It Like That 3 kuud


08/02/04
Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Here I Go Again oli Eesti Terjeri Ühingu BIS-III juunior! Tifa sai ka oma viimase juuniori sertifikaadi ning on nüüd Est & Lv JCh.

Staffordshire Bullterjer Ch. Landlords Abroad to Helen oli näituse BIS -III veteran ning tema tütretütar Mooncraft´s The Sound of Do-Re-Mi tõuparim Staff.

Täname kohtunik Joanna Szcepanska- Korpetta Poolast !


24/01/04
Mooncraft`s Here I Go Again oli tõuparim juunior Kohtla-Järve rahvuslikul koertenäitusel.

Täname kohtunik Harri Tasti Soomest.