2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008

UUDISED 2007



22/12

Jasha - 2 x jun CaC, Parim juunior, tõuparim, Venemaa Juunior tsempion !

Moskva Venemaa, kaks üle Venemaalist näitust. Mooncraft´s Yakuza for Irinki Radost oli mõlemal näitusel Staffordshire Bullterjerites parim juunior, ühel tõuparim ning sai kaks jun sertifikaati. Jasha on nüüd "Venemaa Juuniortsempion". Täname kohtunike Pr. Chistjakova´ ning Hr. Zaturinskij´ Venemaalt. Õnnitlused Irinale !


16/12

Cooper - CaC, Cacib
Moxie - Cacib, parim emane
Boyd
- 2 x jun CaC, 2 x Parim Juunior, 2 x Tõuparim, Venemaa Juuniortsempion !
Sally - jun CaC

Moskva Venemaa, üle Venemaaline näitus ning regionaalne näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli taas Dier´s Golden Ghost of Mooncraft, seda mõlemal näitusel. Boyd sai lisaks kaks jun sertifikaati ning on nüüd "Venemaa Juuniortsempion". Täname kohtunik Pr. M. Ostrovskaja´ ning Pr. T. Tjagunova´ Venemaalt.


© Olga Dolinova

Staffordshire Bullterjer Sharoc Nabraska sai jun sertifikaadi. Täname kohtunik M. Ostrovskaja´ Venemaalt.

Vilnius Leedu, rahvusvaheline koertenäitus "Christmas Cup". Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Just for Miniucco sai sertifikaadi in Cacib-i. Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl oli Parim emane saades ka Cacib-i.
Täname kohtunik Pr. E. Senashenko´ Venemaalt ning E. Mate-Duran´Hispaaniast. Õnnitlused Riittale ja Ismole ning Reilile !


15/12

Cooper - CaC, Cacib, Leedu tsempion !
Boyd
- 2 x jun CaC, 2 x Parim Juunior, 2 x Tõuparim, Terjerite rühma 3 koht !
Sally - 2 x jun CaC, 2 x Parim Juunior, Tõuparim
Jasha - jun Cac

Moskva Venemaa, üle Venemaaline näitus ning regionaalne näitus. Oma debüüdi tegi meie noor Kääbus Bullterjeri poiss Dier´s Golden Ghost of Mooncraft. Boyd tuli mõlemal näitusel parimaks juunioriks, sai kaks jun sertifikaati ning tuli ka mõlemal korral tõuparimaks. üle Venemaalisel näitusel valis kohtunik Boydi ka kolmandaks näituse kauneimaks terjeriks (BIG-3). Täname kohtunik Pr. Rodina´ ja Pr. Kosareva´ (tõukohtunikud) ning Pr. Shvech´ Venemaalt.
Samadel näitusetel esines ka Staffordshire Bullterjer Sharoc Nabraska. Sally tulemuseks oli kak jun sertifikaati, kaks parimat juuniori ning tõuparim. Mooncraft´s Yakuza for Irinki Radost sai samuti jun sertifikaadi, seda siis isastest. Täname kohtunik Pr. Shvech´ja Pr. J. Lakatosh´ Venemaalt.

Vilnius Leedu, rahvusvaheline koertenäitus "Vilnius Winter ´07". Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Just for Miniucco sai sertifikaadi ja Cacib-i. Cooper on nüüd ka "Leedu tsempion". Täname kohtunik Pr. J Aidietiene´ Leedust. Õnnitlused Riittale ja Ismole !


Taanis sündis Mooncraft´s Wonderboy, Sheikil esimene pesakond. Õnnitlused Mariele !


01/12

Tor - tõuparim beebi

Kutsikate- ja veternaide Jõulushow.
Staffordshire Bullterjerites oli tõuparimaks beebiks Mooncraft´s As You Like. Tori vend Joosep, Mooncraft´s All in One oli teine suurepärane. Täname kohtunik Pr. Anne Sume´. Õnnitlused Tori omanikule Jelenale ja Joosepi omanikul Ivole !


18/11

Odri - CaC, Cacib, tõuparim
Lariska - 2 x CaC, 2 x tõuparim, Venemaa tsempion, BIG -2 !

Minsk Valgevene, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli tõuparimaks taas Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, saades taas sertifikaadi ja Cacib-i. Täname kohtunik Hr. Ivanovich´ Serbiast. Õnnitlused Odri omanikule Janale !

Odri õde Lariska, Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold, oli Venemaal kahel näitusel tõuparim saades ka 2 x sertifikaadi. Lariska on nüüd "Venemaa tsempion". Ühel näitusel valis kohtunik Lariska ka terjerite rühma teiseks (BIG-2) ! Õnnitlused Irinale !


17/11

Odri - CaC, Cacib, tõuparim, Valgevene tsempion !
Moxie - Tõuparim

Minsk Valgevene, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, kes on nüüd ka "Valgevene tsempion" ! Täname kohtunik Bulelik´Valgevenest. Õnnitlused Odri omanikule Janale !

Sillamäe, Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Täname kohtunik Pr. Ekaterina Senashenko´ Venemaalt. Õnnitlused Reilile!


10/11

Lariska - CaC, Cacib, tõuparim
Wispa - CaC, Cacib, vastassugupoole parim, Balti Võtja 2007 !

Ekaterinburg Venemaa, rahvusvahe näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold. Lariska sai ka sertifikaadi ja Cacib-i. Täname kohtunik Hr. G. Shogol´ Venemaalt. Õnnitlused Irinale !

Riia Läti, "Balti Võitja 2007". Staffordshire Bullterjerites oli Parim Emane ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Whisper from My Heart. Wispa on nüüd ka "Balti Võtja 2007". Täname kohtunik Hr. Rui Oliveira´ Portugalist. Õnnitlused Vitale !


04/11

Esti - CaC, Cacib, tõuparim
Milka - CaC, Cacib, tõuparim
Moxie - parim emane, vastassugupoole parim

Donetsk Ukraina, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva. Staffordshire Bullterjerites oli tõuparim Mooncrafts Watch Ot for Terra Viva, saades ka sertifikaadi ja Cacib-i. Täname kohtunik Hr. Stefan Popov´Bulgaariast. Õnnitlused Esti omanikule Svetlanale ja Milka omanikule Nataliale !

Eesti Terjeriühingu näitus. Staffordshire Bullterjerites oli parim emane ning vastassugupoole parim Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Täname kohtuniku Pr. Kornelia Butrimova´ Leedust. Õnnitlused Moxie omanikule Reilile !


27/10

Odri - CaC, Cacib, tõuparim, Venemaa tsempion !

Voronez Venemaa, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, kes on nüüd ka "Venemaa tsempion" ! Täname kohtunik Hr. Revaz Homasuriche´ Venemaalt. Õnnitlused Odri omanikule Janale !


21/10

Lulu - CaC, Cacib, tõuparim

Tromso Norra, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Limited Edition. Täname kohtunik Hr. Norman Huidobro Corbett´Hispaaniast. Õnnitlused Lulu omanikele Jaanale ja Piale ja tänud handler Katjale !


20/10

Julia - CaC, tõuparim
Moxie - tõuparim
Jasha - jun CaC, parim juunior, vastassugupoole parim
Sally - jun CaC, vastassugupoole parim juunior
Barbi - jun Cac, parim juunior, tõuparim

Rakvere. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi Mooncraft´s Look at Me. Staffordshire Bullterjerites oli tõuparim Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Parimaks juunioriks ning vastassugupoole parimas tuli Mooncraft´s Yakuza for Irinki Radost. Jashka sai ka jun sertifikaadi.


© Mooncraft´s kennel

Samuti jun sertifikaadi sai ning vastassugupoole parim juunior oli Sharoc Nebraska. Täname kohtunik Pr. Joanna Szczepanska-Korpetta´ Poolast. Õnnitlused Julia omanikule Krisile, Moxie omanikule Reilile, Jashka omanikule Irinale !

Venemaa, Bullterjerite erinäitus. Kääbus Bullterjerites tõuparimaks tuli Chrystal Jevelin Dirty Dancing. Täname kohtunik Pr. Ligita Zake´ Lätist. Õnnitlused Alenale !


13/10

Moxie - tõuparim
Barbi - 2xjun CaC, 2xparim juunior, 2xtõuparim, jun BIS-1, BIG-3, Venemaa Juuniortsempion !

Valka Läti. Staffordshire Bullterjerites oli tõuparim Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Moxie. Täname kohtunik Pr. Nina Haratishvili´ Venemaalt. Õnnitlused Reilile !

Bullterjerite erinäitus, Venemaa. Kääbus Bullterjerites oli parim juunior ning tõuparim Chrystal Jevelin Dirty Dancing, saades ka jun. sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Michael Gurn´ Prantsusmaalt.


© Moolti

Samal päeval oli Barbi ka tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks rahvuslikul näitusel, saades samuti jun. sertifikaadi. Barbi on nüüd "Venemaa Juuniortsempion" ! Samal näitusel valis kohtunik Barbi ka näituse kauneimaks juunioriks (BIS-jun I) ning terjerite rühma kolmandaks (BIG-3). Täname kohtuniku Hr. Sipjagin´ Venemaalt. Õnnitlused Alenale !


12/10

Odri - jun Cac, parim emane juunior

Dortmund Saksamaa. Kääbus Bullterjeri tüdruk Mooncraft´s Magic Touch Yanni House võitis emaste juuniori klassi ning sai jun sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Günther Petrick´ Saksamaalt. Õnnitlused Janale !


Meie kennelis on Kääbus Bullterjeri kutsikad !
Rohkem infot
KUTSIKATE
lehel.


© Mooncraft´s kennel


06/10

Odri - Cac, Cacib, tõuparim

Nishni Novgorod Venemaa, rahvusvaheline näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli ning serdi ja cacib-i sai, Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Täname kohtunik Hr. Kari Järvinen´ Soomest. Õnnitlused Janale !


30/09

Moxie - Cac, tõuparim, Leedu tsempion, Balti tsempion !

Panevezys Leedu. Staffordshire Bullterjerites oli tõuparim ning sai sertifikaadi Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Moxie on nüüd ka tiitlite "Leedu tsempion" ning "Balti tsempion" omanik. Täname kohtunik Pr. Jurate Butkiene´ Leedust. Õnnitlused Reilile !


29/09

Odri - jun Cac, parim juunior, tõuparim, Rossia Võitja 2007 !

Moskva Venemaa, rahvusvaheline näitus "Rossia 2007". Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks


© Olga Dolinova

ja parimaks juunioriks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni House.


© Olga Dolinova

Täname kohtunik Pr. Ramune Kazlauskaite´ Leedust. Õnnitlused Janale !


Uued pildid Juliast, Mooncraft´s Look at Me.


© KIA kennel


22-23/09

John - 2 x Cacib, 2 x CaC, Slovenia tsempion, Horvaatia tsempion, Rahvusvaheline tsempion !
Barbi -
jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim, jun BIS-2, BIG- 3

Kääbus Bullterjerier Mooncraft´s King of Style oli näituse reisil Slovenias ja Horvaatias. Johnil läks mõlemal rahvusvahelisel näitusel hästi, saades mõlemalt maalt nii sertifikaadi kui ka Cacibi. John on nüüd "Rahvusvaheline tsempion" ning samuti ka "Horvaatia tsempion" ning "Slovenia tsempion" ! Õnnitlused Marketale !

Pühapäev, Jaroslavl Venemaa. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks ning parimaks juunioriks tuli Crystal Jevelin Dirty Dancing. Barbi valis kohtunik nii teiseks näituse kaunemamaks juunioriks (jun BIS-2), seda 30 teise juuniori seast, kui ka terjerite rühma kolmandaks (BIG-3). Seda üheksa esitatud terjeri hulgast. Täname kohtunikke Hr. Abrakimov´ ja Pr. Haratishvili´ Venemaalt. Õnnitlused Barbi omanikule Alenale !


16/09
Amelia - CaC, Poola tsempion !
Odri
- jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim, klubi võitja, BIS -1 !
Julia - CaC, tõuparim
Sally - jun CaC, parim juunior emane, klubi juuniorvõitja
Lariska - jun CaC, parim juunior, tõuparim

Moskva Venemaa, Kääbus Bullterjerite erinäitus ning Stafforshire Bullterjerite erinäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks ja parimaks juunioriks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Kohtunik valis Odri ka valgete ja värviliste kääbus bullterjerite erinäituse kauneimaks (BIS-1). Õnnitlused Janale !


© TanyaMak

Samas toimus ka Staffordshire Bullterjerite erinäitus, kus parimaks juunior emaseks tuli meie Sally, Sharoc Nebraska.


© Staffy

Täname mõlema näituse kohtuniku Pr. Elisabeth Feuz´Shveitsist.

Jekaterinburg Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks ja parimaks juunioriks tuli Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold. Täname kohtunik Pr. Kusnechova´ Venemaalt. Õnnitlused Irinale !

Chorzow Poola. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Look at Me. Sertifikaadi sai ja teine parim emane oli Mooncraft´s Kia Girl, Amelia on nüüd ka "Poola tsempioni" tiitli omanik. Täname kohtuniku Hr. Pjotr Krol´Poolast. Õnnitlused Julia ja Amelia omanikule Krisile !


Kääbus Bullterjer
Cooper,
Mooncraft´s Just for Miniucco läbis edukalt oma iga aastase silma kontrolli, sertifikaati saad vaadata SIIT.


Tere tulemast - Warbonnet Goldcoast at Mooncraft !
Oleme toonud Inglismaalt Kääbus Bulli poisi, peatselt rohkem infot tema lehel.


© Sandra


01/09

Cooper - CaC, tõuparim, Soome tsempion, Läti tsempion !
Snupi
- jun CaC, parim juunior, Rumenia juuniortsempion, Crufts qualification 08
Sally - jun CaC, parim juunior, Rumenia juuniortsempion, Crufts qualification 08

Soome, "Lets Go" koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli ning sai oma viimase sertifikaadi Mooncraft´s Just for Miniucco.


© Magicpowers staffies

Cooper on nüüd "Soome tsempion" ning ka "Läti tsempioni" tiitli omanik. Täname kohtunik Hr. Petrus Roosenboom´ Belgiast. Tänud handler Annele ! Õnnitlused Riittale ja Ismole !

Rumeenia, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks juunioriks Kääbus Bullterjerites tuli Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro. Staffordshire Bullterjerites oli tõuparimaks juunioriks Sharoc Nebraska. Snupi ja Sally on mõlemad tiitli "Rumeenia Juuniortsempion" omanikud ning said ka kutse Inglismaale Crufts-le. Õnnitlused Annale !


31/08

Oktoobri esimesel nädalal on meie kennelis oodata Kääbus Bullterjeri kutsikaid. Lily, Nederes Made for Mooncraft tiinus sai ultrahelis kinnitust ! :-)


26/08

Wispa - jun Cac, tõuparim, Eesti ja Balti juuniortsempion !
Minik - CaC, Cacib, parim isane
Moxie - CaC, Cacib, parim emane
Snupi - jun CaC, parim juunior

Väimela. Tõuparimaks Staffordshire Bullterjeriks tuli ning jun sertifikaadi sai Mooncraft´s Wisper from My Heart. Wispa on nüüd tiitlite "Eesti Juuniortsepion" ja "Balti Juuniortsempion" omanik! Täname kohtunik Pr. Anne Sumet. Õnnitlused Vitale !

Pihkva Venemaa, rahvusvaheline näitus. Kääbus Bullterjerites oli parim isane saades sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Legendary Lad. Parim juunior oli Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro. Staffordshire Bullterjerites oli parim emane sertifikaadi ja Cacib-ga Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl. Õnnitlused Jevgeniale, Reilile ja Annale !


19/08
Odri - jun Cac, parim juunior, tõuparim, jun BIS-2
Minik - 2 x CaC, parim isane, Venemaa tsempion, Valgevene tsempion
Barbi - 2 x jun CaC, 2 x parim juunior, tõuparim, jun BIS-3, Terjerite rühma 2 koht!
Sally - jun CaC, parim juunior, tõuparim

Bratislava Slovakia, rahvusvaheline koerte näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjerites tuli juunior klassi võitnud Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Kohtunik valis Odri näituse kauneima juuniori valmisel teiseks (jun BIS-2). Täname kohtunik Hr. Enrique Mate Duran´ Hispaaniast (tõukohtunik) Hr. Stefan Shinko´ Sloveniast (jun BIS kohtunik). Õnnitlused Janale !

Tver Venemaa, kaks rahvuslikku näitust. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Legendary Lad sai kaks sertifikaati ja oli kaks korda parim isane. Minik on nüüd nii tiitli "Venemaa tsempion" kui ka tiitli "Valgevene tsempion" omanik. Meie kaasomanduses olev noor emane Chrystal Jevelyn Dirty Dancing oli 2 x parim juunior, saades ka kaks jun sertifikaati. Barbi oli ühel näitusel ka tõuparim ning kohtunik valis ta Terjerite Rühmas kolmandaks (BIG-3), näituse kauneima juuniori valimisel oli Barbi 36 juuniori seast teine (jun BIS-2). Täname kohtunikke Pr. Sedyh´ja Pr. Aliferenko´ Venemaalt. Tänud handler Alenale ning õnnitlused Jevgeniale ja Alenale!

Tõuparimaks Staffordshire Bullterjerieriks oli Sharoc Nebraska. Täname kohtunik Pr. Terentieva´ Venemaalt. Tänud ka handler Olgale.


Meie kenneli kasvadikud ja KIA kennelis elavad Kääbus Bullterjerid läbisid edukalt oma iga aastase silma kontrolli:
Mooncraft´s In Your Eyes
Mooncraft´s Kia Girl
Mooncraft´s Look at Me


18/08

Odri - jun Cac, tõuparim juunior
Sally - jun CaC, parim juunior, Venemaa Juuniortsempion !
Minik - CaC, Cacib, parim isane
Soffy - R.Cacib

Bratislava Slovakia, rahvusvaheline koerte näitus. Tõuparimaks juunioriks Kääbus Bullterjerites Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Odri sai ka jun. sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Erusalimski´ Venemaalt. Õnnitlused Janale !

Novgorod Venemaa, rahvusvaheline näitus. Tõuparim Juunior Staffordshire Bullterjerites oli Sharoc Nebraska. Sally sai ka jun sertifikaadi ning on nüüd "Venemaa Juuniortsempion". Soffy, Mooncraft´s Waited Most Wanted, sai R.Cacibi. Tänud handler Olgale ! Parimaks isaseks Kääbus Bullterjeriks tuli ning sai sertifikaadi ja Cacib-i Mooncraft´s Legendary Lad. Täname kohtunik Mr. Abrakimov´ Venemaalt. Õnnitlused Jevgeniale!


12/08

Odri - Cac, tõuparim
Sally - jun CaC, parim juunior

Ronneby Rootsi, rahvusvaheline koerte näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli juuniori klassi võitnud Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Odri sai ka Rootsi sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Anita Whitmarsh´ Rootsist. Õnnitlused Janale !

Tula Venemaa. Staffordshire Bullterrier Sharoc Nebraska oli tõuparim juunior, saades jun sertifikaadi. Tänud handler Olgale !


11/08

Esti - Cac, Cacib, tõuparim
Milka - CaC, Cacib, tõuparim

Lvov Ukraina, rahvusvaheline koerte näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva. Esti sai ka sertifikaadi ja Cacib-i. Samal näitusel oli tõuparim Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva. Milka sai samuti sertifikaadi ja Cacib-i. Täname kohtunik Hr. Istvan Antal´ Ungarist. Õnnitlused Svetlanale ja Nataliale !


05/08

Lulu - Cac, tõuparim
Odri - jun CaC, parim juunior
Sally - jun CaC, parim juunior

Kuopio Soome. Mooncraft´s Limited Edition oli tõupatim Kääbus bullterjer. Täname kohtunik Pr. Päivi Eerola´ Soomest. Õnnitlused Lulu omanikule Jaanale ja Piale !

Palanga Leedu, Terjerite Erinäitus. Tõuparimaks juunioriks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Õnnitlused Odri omanikule Janale !


© Jekaterina Sorokina

Vladimir Venemaa. Staffordshire Bullterrier Sharoc Nebraska oli tõuparim juunior, saades ka jun sertifikaadi. Tänud handler Olgale !


04/08
Lulu - Cac, tõuparim
Sampo - parim juunior
Odri - parim juunior

Turku Soome. Kääbus Bullterjerites oli tõuparim Mooncraft´s Limited Edition. Täname kohtunik Hr. Veli-Pekka Kumpumäki´Soomest. Õnnitlused Jaanale ja Piale !
Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Wishes and Dreams oli parim isane juunior ning viies parim isane. Täname kohtunik Hr. Ferdinando Asnaghi´Itaaliast. Õnnitlused Maijale ja tänud Sampo handlerile Sannele !


© Timo Jalo

Palanga Leedu, rahvusvaheline näitus "Palanga Summer 07". Mooncraft´s Magic Touch Yanni House tuli parimaks juunioriks. Täname kohtunik Hr. Maite Gonzalbo Lorenzo´Hispaaniast. Õnnitlused Odri omanik ja handler Janale !


03/08

Odri - jun Cac, Leedu Juuniortsempion !

Palanga Leedu, rahvusvaheline koertenäitus " Palanga Cup 07". Kääbus Bullterjerites oli parim juunior ning sai juunior sertifikaadi Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Odri oli ka teine parim emane. Täname kohtunik Hr. Robert Mc Coy´Iirimaalt. Õnnitlused Janale !


© Jekaterina Sorokina


Mooncraft´s Sunshine
on uus omanik - Anu Forsell. Täname Anut pakumast Lolale vanaduspõlves uut ja armastavat kodu !


© Maija


Oleme uuendanud järgmisi lehekülgi:

Kutsikad
- lisanud uut infot
Dier´s Golden Ghost of Mooncraft - lisanud pilte


© Mooncrafts kennel

Dier´s Hawaiian Made - lisanud pilte


© Jekaterina Sorokina

Sharoc Nebraska - lisatud pilte


© Mooncrafts kennel


14-15/07

Moxie - Cac, Cacib, Valgevene tsempion !
Soffy - Cac, Valgevene tsempion !
Snupi - jun CaC, Valgevene Juuniortsempion !

Barbi - jun CaC
Mini - CaC

Minsk Valgevene, 2 x rahvusvaheline näitus. Staffordshire Bullterjerites sai Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl Cacib-i ja sertifikaadi, Moxie on nüüd ka "Valgevene tsempion". Meie Soffy, Mooncraft´s Waited Most Wanted, sai sertifikaadi ning on nüüd samuti "Valgevene tsempion". Kääbus Bullterjerites oli ühel päeval parim juunior Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro, Snupi on nüüd ka tiitli "Valgevene Juuniortsempion" omanik". Teisel päeval oli parim juunior Barbi - Chrystal Jevelin Dirty Dancing saades ka jun-sertifikaadi. Mooncraft´s Legendary Lad sai sertifikaadi.


© Jevgenia

Mõlemal päeval oli kääbustes tõuparim ning mõlema päeva Terjerite rühma neljas meie Blondi tütar Manzana de Oro New Sentury. Täname kohtunikke Pr. Kornelia Butrimova´ Leedust ning Hr. Polivanov´ Venemaalt. Õnnitlused Reilile, Annale, Alenale ja Jevgeniale !


Meie kennelis on Staffordshire Bullterjeri kutsikad !
Rohkem infot kutsikate lehel.


© Mooncrafts kennel


08/07

Soffy - CaC, Cacib, tõuparim, Venemaa tsempion !

Kursk Venemaa. Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai Venemaa sertifikaadi ning Cacib-i Mooncraft´s Waited Most Wanted. Soffy on nüüd "Venemaa tsempion" ! Tänud Soffy handlerile Olgale.


01/07

Snupi - jun CaC, Parim Juunior, jun BIS - 4 koht !
Sampo - jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim.
Mathilda - jun CaC, vastassugupoole parim juunior.

Venemaa. Kääbus Bullterjerites oli Parim juunior Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro. Kohtunik valis Snupi ka neljandaks näituse kauneimaks juunioriks ! Õnnitlused Annale ja tänud handler Olgale !

Shilute Leedu. Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai jun sertifikaadi Mooncraft´s Wishes and Dreams.


© Jekaterina Sorokina

Vastassugupoole parim oli ja jun sertifikaadi sai ka Mooncraft´s X-otic Princess.


© Jekaterina Sorokina

Täname kohtunik Pr. Natalja Nekrosiene´ Leedust. Õnnitlused Maijale !


30/06

Sampo - jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim, Leedu ja Balti Tsempion, Terjerite rühma 3 koht !
Mathilda - jun CaC, vastassugupoole parim juunior.

Rusne Leedu. Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai jun sertifikaadi Mooncraft´s Wishes and Dreams. Sampo on nüüd ka "Leedu Juuniortsempion" ja "Balti Juuniortsempion". Vastassugupoole parim oli ja jun sertifikaadi sai Mooncraft´s X-otic Princess. Kohtunik valis Sampo ka Terjerite rühma kolmandaks (BIG-3)!


© Jekaterina Sorokina

Täname kohtunike Hr. Janusz Opara´ Poolast (tõukohtunik) ning Pr. Marina Patrina´ Venemaalt (rühma kohtunik). Õnnitlused Maijale !


24/06

Soffy - CaC, tõuparim.
Snupi - jun CaC, Parim juunior, Venemaa Juuniortsempion !

Moskva Venemaa. Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai Venemaa sertifikaadi Mooncraft´s Waited Most Wanted. Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro oli parim juunior Kääbus Bullterjerites, saades jun sertifikaadi. Snupi on nüüd ka "Venemaa Juuniortsempion" ! Täname kohtunik Pr. Lakatosh´i Venemaalt. Õnnitlused Annale !


23/06

Julia - CaC, tõuparim, Leedu, Läti, Eesti ja Balti Juuniortsempion !

Marijampole Leedu. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Look at Me, saades ka jun sertifikaadi. Julia on nüüd nii "Leedu Juuniortsempion", "Läti Juuniortsempion" kui ka "Eesti Juuniortsempion" ja "Balti Juuniortsempion". Täname kohtunik Pr. Tamara Sarmont´i Valgevenest. Õnnitlused Krisile !


Juuli teisel nädalal ootame pesakonda Staffordshire Bullterjereid !
Rohkem infot kutsikate lehel.


17/06

Soffy - CaC, tõuparim, RKF tsempion, Terjerite rühma 3 koht !
Snupi - jun CaC, Parim juunior, Juuniorite Best in Show 2 koht !

Mini - CaC, tõuparim

Moskva Venemaa. Koertenäitus "NORD- RKF tsempionat". Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai Venemaa sertifikaadi ning tiitli "RKF tsempion" Mooncraft´s Waited Most Wanted. Soffy tuli terjerite rühma kauneima koera valimisel kolmandaks (BIG-3) ! Täname kohtuniku Pr. Krapkovskaja´Venemaalt (tõukohtunik ja BIG kohtunik).

Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro oli parim juunior Kääbus Bullterjerites, saades jun sertifikaadi. Snupi võitis hiljem ka näituse kauneima juuniori valimisel teise koha (jun BIS- 2) ! Täname kohtuniku Pr. Oganova´Venemaalt (tõukohtunik ja jun BIS kohtunik).

Suured tänud ka Soffy ja Snupi handlerile Olgale !

Novgorod Venemaa. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Legendary Lad. Minik sai ka sertifikaadi. Täname kohtuniku Pr. Astrid Lundavat. Õnnitlused Eugeniale !


16/06

Esti - CaC, Cacib, tõuparim, Rumeenia tsempion !
Milka - CaC, Cacib, Rumeenia tsempion !

Mini - CaC, tõuparim

Sibiu Rumeenia, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjerites tuli tõuprimaks Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva, saades ka sertifikaadi ning Cacib-i. Staffordshire Bullterjerite parim emane, sertifikaadi ja Cacib-ga oli Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva. Esti ja Milka on nüüd mõlemad "Rumeenia tsempionid". Õnnitlused Svetlanale ja Nataliale !

Novgorod Venemaa. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Legendary Lad. Minik sai ka sertifikaadi. Täname kohtuniku Pr. Ostrovskaj´t Venemaalt. Õnnitlused Eugeniale !


10/06

Soffy - CaC, tõuparim

Stupino Venemaa. Staffordshire Bullterjerites tuli tõuparimaks ning sai Venemaa sertifikaadi Mooncraft´s Waited Most Wanted. Täname kohtuniku Pr. Sokolova´ Venemaalt ning Soffy handlerit Olgat !


09/06

Esti - CaC, Horvaatia tsempion !

Zagreb Horvaatia, "EuroDog Show 2007". Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva, oli esimene "suurepärane" noorteklassis saades ka sertifikaadi. Esti on nüüd ka "Horvaatia tsempion". Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro oli teine "suurepärane" juuniorklassis.


© Mooncrafts kennel


03/06

Esti - CaC, tõuparim, Terjerite rühma võitja (BIG-1)! Näituse 3 kauneim koer (BIS-3) !!!
Milka - CaC, tõuparim
Larissa - CaC, tõuparim
Lulu - CaC

Kremenchug Ukraina. Kääbus Bullterjerites tuli tõuprimaks Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva, saades ka sertifikaadi. Kohtunik valis Esti ka Terjerite rühma (BIG-1) kauneimaks ning kolmandaks kauneimaks koeraks näitusel (BIS-3) ! Täname kohtunik Pr. Oganova´ Venemaalt (tõu ja Best in Show kohtunik) ning Pr. Koncharuk´ Ukrainast (rühmakohtunik). Õnnitlused Svetlanale !

Samal näitusel oli tõuparimaks Staffordshire Bullterjeriks Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva, saades ka sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Koncharuk´ Ukrainast. Õnnitlused Nataliale !

Perm Venemaa. Kääbus Bullterjeites oli tõuparim Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold. Täname kohtunik Hr. Pilikin´t Venemaalt. Õnnitlused Irinale !

Tallinn, "Eesti Võitja 2007". Mooncraft´s Limited Edition sai sertifikaadi.


02/06

Fenny - CaC, Läti Tsempion, Balti Tsempion !
Sampo - jun CaC, tõuparim, Läti Juuniortsempion, Eesti Juuniortsempion !

Liepaja Läti. Kääbus Bullterjerites sai sertifikaadi ning tiitli "Läti Tsempion" Mooncraft´s It´s Always Fair. Fenny on nüüd ka "Balti Tsempion" ! Tõuparimaks tuli Fenny ja Blondi tütar Manzana de Oro New Sentury. Staffordshire Bullterjerite tõuparimaks ja jun sertifikaadi omanikuks sai Mooncraft´s Wishes and Dreams. Sampo on nüüd ka tiitlite "Läti Juuniortsempion" ja "Eesti Juuniortsempion" omanik.
Täname kohtuniku Pr. Aleksandra Sekowska-Miros´ Poolast. Õnnitlused Fenny ja Nusja omanikule Annale ja Sampo omanikule Maijale!


27/05

Lulu - CaC, parim emane, tõuparim
Leevi - CaC, parim isane, vastassugupoole parim
Larissa - jun CaC, tõuparim,
Venemaa Juuniortsempion

Parainen Soome. Kääbus Bullterjerite tõuparim oli Mooncraft´s Limited Edition. Lulu sai ka sertifikaadi.

Isastes srtifikaadi omanik ja vastassugupoole parimas tuli Lulu vend Leevi, Mooncraft´s Light Bomber.

Täname kohtunik Pr. Cindy Pettersson´ Rootsist. Tänud Lulu handlerile Annele ja õnniltused Lulu omanikele Jaanale ja Piale ning Leevi omanikule Maijule !

Perm Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold oli tõuparim Kääbus Bullterjer, saades viimase jun sertifikaadi. Larissa on nüüd tiitli "Venemaa Juuniortsempion" omanik ! Täname kohtunik Pr. Korpetta´t Poolast. Õnnitlused Irinale !


26/05

Blondi - CaC, parim isane, Interra Võitja 2007, Venema Terjeriühingu tsempion !
Snupi - jun CaC, Interra Juuniorvõitja 2007, Venema Terjeriühingu juuniortsempion !
Milka - jun CaC, Interra Juuniorvõitja 2007, Venema Terjeriühingu juuniortsempion !
Tilda - CaC, parim emane, vastassugupoole parim
Odri - jun CaC

Moskva Venemaa, "World Winner for Terriers - Interra 2007". Näitus oli meie koertele ja meie kasvandike järglastele väga edukas. Pea iga klassi võitja ja esimeste kohtade omanikud olid kas meie kenneli kasvandikud või nende järglased.
Kääbus Bullterjeites tuli parimaks isaseks ning sai tiitli "Interra Võitja 2007" Mooncraft´s Hot Shot. Blondi sai veel ka tiitli "Venemaa Terjeriühingu tsempion" omanikuks.

Tõuparimaks juunioriks oli Blondi ja Fenny tütar Manzana de Oro New Sentury. Nusja valis kohtunik ka tõuparimaks !

Isastes juuniorites oli võitjaks Mooncraft s Moved Into Manzana de Oro, saades ka jun sertifikaadi ja tiitli "Interra Juuniorvõitja 2007" ning "Venemaa Terjeriühingu juuniortsempion".

Parimaks emaseks oli meie Ameerikas elava Mooncraft´s I Want It All tütar Nederes Wonderfull Little Felica.

Teiseks parimaks emaseks ning võitjate klassi esimene oli meie Lily, Nederes´ Made for Mooncraft. Esti, Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva oli noorte klassis kolmas suurepärane. Odri, Mooncraft´s Magic Touch Yanni House oli teine suurepärane juuniorite klassis ning sai ka jun sertifikaadi. Fenny, Mooncraft´s It´s Always Fair oli teine suurepärane tsempion klassis.
Täname kohtunik Hr. David Archibald Alexander´ Ameerika Ühendriikidest. Täname handlereid Janat ja Olgat ! Õnnitlused Annale, Tatianale, Janale ja Svetlanale !

Samal näitusel oli Staffordhire Bullterjerite emaste juuniorite klassi võitjaks Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva. Milka on nüüd ka "Interra Juuniorvõitja 2007" ning "Venemaa Terjeriühingu juuniortsempion" tiitlite omanik.

Täname kohtunik Hr. Ross Delmar´ Iirimaalt. Tänud Milka handlerile Janale ja õnnitlused Nataliale !

Helsingi Soome, "Ladies Kennel Club" näitus. Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Will-o-the-Wisp oli esimene suurepärane juunior klassis ning ka parim emane ja vastassugupoole parim, saades ka sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Kawin Brown´ Taanist. Õnnitlused Tilda omanikule ja handlerile Tarjale !


20/05

Cooper - CaC, Cacib, parim isane, vastassugupoole parim

Snupi - jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim
Odri - jun CaC, tõuparim juunior, tõuparim

Riia Läti, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Just for Miniucco oli esimenesuurepärane noorteklassis, parim isane ja vastas sugupoole parim. Cooper sai ka sertifikaadi ning Cacibi. Täname kohtunik Hr. Branislav Rajie´ Sloveniast. Õnnitlused Cooperi omanikele Riittale ja Ismole !

Novosibirsk Venemaa. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft s Moved Into Manzana de Oro, saades jun sertifikaadi ja olles ka parim juunior. Täname kohtuniku Pr. Sherbakova´ Venemaalt. Õnnitlused Snupi omanikule Annale !

Moskva Venemaa, "Arta 2007". Kääbus Bullterjerierites tuli tõuparimaks Mooncraft´s Magic Touch Yanni House. Odri oli ka tõuparim juunior saades jun sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Maslennikova´ Venemaalt. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Janale !


19/05

Esti - CaC, tõuparim
Tilda - CaC, parim emane, vastassugupoole parim
Milka - tõuparim juunior

Rauma Soome. Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Will-o-the-Wisp oli esimene suurepärane juunior klassis ning ka parim emane ja vastassugupoole parim, saades ka sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Elaine Whitney´ Kanadast. Õnnitlused Tilda omanikule ja handlerile Tarjale !

Rovno Ukraina. Kääbus Bullterjeri tüdruk Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva oli tõuparim saades ka sertifikaadi. Staffordshire Bullterjeri tüdruk Mooncraft´s Wach Out for Terra Viva oli tõuparim juunior. Täname kohtunik Pr. Olga Goncharjuk´ Ukrainast. Õnnitlused Esti omanikule Svetlanale ja Milka omanikule Natalialae !


Oleme toonud Kääbus Bullterjeri poisi Ameerikast. Tere tulemast Eestisse Dier´s Golden Ghost of Mooncraft !


Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Will-o-the-Wisp läbis Soomes tervise uuringud suurepäraste tulemustega:
Düsplaasia uuring B/A, põlved 0/0, küünarnukid 0/0 ja silmad terved (ei esine HC-, PRA-ja RD-muutusi, PHTVL/PHPV terve).
Õnnitlused Tilda omanikule Tarjale !


13/05

Odri - jun CaC, jun - tõuparim, Serbia juuniortsempion !
Lily - CaC, Cacib, tõuparim, Serbia tsempion !

Nis Serbia, rahvusvaheline koertenäitus. Nederes´ Made for Mooncraft oli tõuparim Kääbus Bullterjer, Lily sai ka sertifikaadi ja Cacibi ning tiitli "Serbia Tsempion". Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, oli tõuparim juunior saades ka jun sertifikaadi ja tiitli "Serbia Juuniortsempion" ! Tänud ja õnnitlused Lily handlerile ja Odri omanikule ja handlerile Janale !


12/05

Odri - jun CaC, jun - tõuparim, tõuparim, Makedoonia juuniortsempion,
Terjerite rühma 2 koht (BIG-2) !
Lily - CaC, Cacib, Makedoonia tsempion !

Skopje Makedonia, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjerite tõuparimaks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, olles ühtlasi ka parim juunior ning saades jun-sertifikaadi ja tiitli "Makedoonia Juuniortsempion". Nederes´ Made for Mooncraft, Lily sai sertifikaadi ja Cacibi ning on nüüd ka "Makedoonia Tsempion". Täname ning õnnitleme Lily handlerit ja Odri omanikku ja handlerit Janat !


11/05

Odri - jun CaC, jun - tõuparim, Bulgaaria juuniortsempion, Balkani Juuniortsempion, näituse kauneim juunior (jun BIS-1) !
Lily - CaC, Cacib, tõuparim, Bulgaaria tsempion, Balkani Tsempion!

Sofia Bulgaaria, rahvusvaheline koertenäitus "Balkan Championship Show 2007". Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Nederes´ Made for Mooncraft. Lily sai ka sertifikaadi ja Cacibi ning tiitli "Bulgaaria Tsempion" omanikuks. Lily tütar Odri, Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, oli tõuparim juunior saades ka jun sertifikaadi ja tiitli "Bulgaaria Juuniortsempion" ! Odri võitis ka näituse kauneima juuniori valimisel esimese koha (jun BIS-1) !
Tänud ja õnnitlused Lily handlerile ja Odri omanikule ja handlerile Janale !


06/05

Lily - CaC, Cacib, tõuparim, Rahvusvaheline tsempion !
Odri - jun CaC, jun - tõuparim

Montlucon Prantsusmaa, "Championnat de France 2007". Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli kahekümne kolme esitatud koera hulgast meie Lily, Nederes´ Made for Mooncraft. Lily sai ka sertifikaadi ja Cacibi ning on nüüd ka "Rahvusvaheline Tsempion"! Lily tütar Odri, Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, oli kuue emase juuniori hulgas parim ning tuli ka tõuparimaks juunioriks ! Täname kohtunikke Hr. Kerihuel´(kutsikad ja juuniorid) ja Hr. Gauvrit´(täiskasvanud ja tõuparim) Prantsusmaalt. Suured tänud ja õnnitlused Lily handlerile ja Odri omanikule ja handlerile Janale !!!


05/05

Lulu - CaC, tõuparim

Somero Soome, Terjerite rühma näitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Limited Edition, saades ka sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Kari Saminen´ Soomest. Õnnitlused Lulu omanikele Jaanale ja Piale !


29 /04

Odri - jun. CaC, TP-jun, TP, Derby Võitja 2007, Ukraina Juunior Tsempion, Ukraina tsempion, Venemaa Juunior Tsempion
Esti - R.Cacib
Milka - jun. CaC, Juunior Derby Võitja 2007, TP-juunior

Kiev Ukraina, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli teist päeva järjest Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, olles ühtlasi ka tõuparim juunior ning saades jun. sertifikaadi. Tänane näitus oli "Derby 2007", seega sai Odris nüüd nii "Ukraina Juuniortsempion" kui ka " Ukraina Tsempion", kuna varasemast on Odril juba Venemaa jun sertifikaadid siis sai temast täna ka "Venemaa Juunior tsempion" ja seda kõigest 10 kuuselt ! Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva oli kolmas parim emane saades Res. Cacibi. Staffordshire Bullterjer Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva oli tõuparim juunior ning saades ka jun sertifikaadi. Täname kohtuniku Pr. Marina Guidetti´ Itaaliast. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Janale, Esti omanikule ja handlerile Svetlanale ning Milka omanikule ja handlerile Nataliale !


28 /04
John - Cac, Cacib, Vastassugupoole parim
Cooper -
CaC, Cacib, Vastassugupoole parim
Odri - jun. CaC, Tõuparim-jun, Tõuparim
Esti - R.Cacib

Praha Tsehhi, rahvusvaheline koertenäitus. Parimaks isaseks valis kohtunik Pr. Olga Hrabakova Johni, Mooncraft´s King of Style, kes sai ka sertifikaadi ja Cacibi. Õnnitlused Marketale !

Lahti Soome, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Just for Miniucco oli parim isane, saades sertifikaadi ja Cacibi. Täname kohtunik Dr. Roberto Schill´ Rumeeniast. Suured tänud Cooperi handlerile Annele ja õnnitlused Riittale ja Ismole !

Kiev Ukraina, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni House, olles ühtlasi ka tõuparim juunior ning saades jun. sertifikaadi. Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva oli kolmas parim emane saades Res. Cacibi. Täname kohtunik Hr. Gabor Korozs ´ Ungarist. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Janale ja Esti omanikule ja handlerile Svetlanale !


22 /04
Snupi -
jun CaC, Tõuparim-jun, Tõuparim, Kasasthani Juuniortsempion,
jun.BIS-4, BIG-2!
Sampo - jun. CaC, Tõuparim-jun
Odri - jun. CaC, Tõuparim-jun
Larissa - jun. CaC, Tõuparim-jun

Kasasthan, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli meie noor brindle isane Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro saades ka jun sertifikaadi. Snupi on nüüd "Kasasthani juuniortsempion" ! Kohtunik valis Snupi näituse kauneima juniori valimisel neljandaks (jun BIS-4) ning terjerite rühmas teiseks (BIG-2). Täname kohtunikke Pr. Hudaikulova´(tõukohtunik ning jun BIS) ja Pr. Zobnina (rühma kohtunik). Õnnitlused Annale !

Riia Läti, "Terrier Show". Tõuparimaks juunioriks Staffordshire Bullterjerites tuli Mooncraft´s Wishes and Dreams. Sampo sai ka jun sertifikaadi. Täname kohtunik Hr. Bvoris Shapiro´ Prantsusmaalt. Õnnitlused Maijale !

St. Peterburg Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Magic Touch Yanni House oli tõuparim juunior saades ka jun sertifikaadi. Täname kohtuniku Pr. Jacquelline Kubat´ Argentiinast. Õnnitlused Jaanale !

Perm Venemaa, rhavuslik koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks oli Mooncraft´s My Sweet Lady Irgen Gold. Larissa oli ka tõuparim juunior saades ka jun sertifikaadi. Õnnitlused Irinale!


21 /04
Lily -
CaC, Tõuparim, Eesti ja Balti tsempion !
John -
CaC, Cacib, Tõuparim, Tsehhi tsempion !
Sampo - jun. CaC, Tõuparim-jun, Tõuparim
Mathilda - jun. CaC, VSP-jun, Vastassugupoole parim
Odri - jun. CaC, Tõuparim-jun

Sillamäe rahvuslik koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Nederes´ Made for Mooncraft saades ka sertifikaadi. Lily on nüüd ka "Eesti ja Balti tsempion" !
Samal näitusel tuli tõuparimaks Staffordshire Bullterjeriks Mooncraft´s Wishes and Dreams. Sampo oli ka tõuparim juunior ning sai juunioride sertifikaadi. Vastassugupoole parim ja VSP juunior oli meie Mooncraft´s X-otic Princess, Mathilda sai samuti jun sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Viva Maria Soleckyj Szpunar´ Poolast, õnnitlused Sampo omanikule ja handlerile Maijale !

Ceske Budejovice Tsehhi, rahvusvaheline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s King of Style. John sai ka sertifikaadi ja Cacibi ning on nüüd " Tsehhi tsempion " ! Täname kohtunik Pr. Alena Tvorzova´ Tsehhist. Õnnitlused Johni omanikule ja handlerile Marketale !

St. Peterburg Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Kääbus Bullterjer Mooncraft´s Magic Touch Yanni House oli tõuparim juunior saades ka jun sertifikaadi. Täname kohtuniku Pr. Dorota Vitkovska´Poolast. Õnnitlused Jaanale !


08 /04
Barbi -
kutsikate Best in Show 3 koht

Jaroslavl Venemaa. Crystal Jevelin Dirty Dancing oli tõuparim Kääbus Bullterjeri kutsikas ning võitis näituse kauneima kutsika valimisel kolmanda koha (BIS-3). Täname kohtunik Hr. Galiaskarov´ Venemaalt. Õnnitlused Barbi kaasomanikule ja handlerile Alenale !


Uued pildid 9 kuustest vendadest Mooncraft´s Moved Into Manzana de Oro ja Mooncraft´s Make My Day


01 /04

John -
CaC, tõuparim, erinäituse võitja !
Esti -
2 x CaC, 2 x tõuparim
Amelia -
CaC, tõuparim

Tsehhi Bullterjerite erinäituse võitjaks, tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s King of Style. Täname kohtunik Hr. Frantisek Polehna´ Tsehhist. Õnnitlused Johni omanikule ja handlerile Marketale !

Peterburg Venemaa. Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva tuli kahel samal päeval toimunud üle Venemaalisel näitusel tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks ning sai mõlemalt näituselt ka CaC-i. Täname kohtunikke Pr. Sarmont´Valgevenest, kelle kirjeldus Esti kohta lõppes sõnadega "Super ! Sellist tahan endalegi !" :-) ning Pr. Natalia Sedyh´ Venemaalt.. Õnnitlused Esti omanikule Svetlanale !

Nowy Dwor Mazowiecki Poola. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli Mooncraft´s Kia Girl, saades ka CaC-i. Mooncraft´s Look at Me oli teine suurepärane junioride klassis. Täname kohtuniku Hr. Jan Gajewski´ Poolast. Õnnitlused Amelia ja Julia omanikule ja handlerile Krisle !


31 /03

Esti -
CaC, tõuparim, Venemaa tsempion
Moxie -
CaC, tõuparim, Eesti ja Läti tsempion

Peterburg Venemaa, üle Venemaaline koertenäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli ning sai CaC-i Mooncraft´s Lets Do It Terra Viva. Esti on nüüd ka "Venemaa tsempion" ! Täname kohtunik Pr. Tatiana Chumakina´ Valgevenest. Õnnitlused Esti omanikule Svetlanale !

Rakveres toimunud koertenäitusel tuli tõuparimaks Staffordshire Bullterjeriks Mooncraf´s Vainglorius Brindle Girl. Moxie sai ka viimase sertifikaadi ning on nüüd "Eesti ja Läti Tsempion" !

Mooncraft´s X-otic Princess oli teine juuniorite klassis. Meie Kääbus Bullterjer Nederes´ Made for Mooncraft oli esimene suurepärane tsempion klassis ning teine parim emane. Täname kohtuniku Pr. Elzbieta Chwalibog´ Poolast. Õnnitlused Reilile !


24 /03

Fenny -
Cacib, CaC

Novosibirsk Venemaa, rahvusvaheline koertenäitus. Mooncraft´s It´s Always Fair sai CaC-i ja Cacibi. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks tuli ning sai jun CaC-i aga Fenny tütar Manzana de Oro New Sentury. Täname kohtunik Pr. Lilian Hannistet. Õnnitlused Fenny ja Nusja omanikule ja handlerile Annale !


18/03

Mooncraft´s kääbus bullterjerid - Parim kasvataja rühmas !
Blondi - tõuparim, Cacib, Rahvusvaheline Tsempion, Läti Võitja
Sampo - tõuparim, jun CaC, Läti Võitja
Alice - Cacib, VSP, Läti Võitja
Wispa -
jun CaC, Läti Võitja
Moxie -
Cacib, CaC
Amelia -
R.Cacib, CaC
Julia - jun CaC

Riia Läti , rahvusvaheline näitus "Latvian Winner 2007". Meil oli eriti meeldejääv ja tore päev Riia näitusel, seda tänu kutsika omanike meeldivale seltskonnale ning tänu kohtunikele Piotr Krol, Kenneth Edh ja Astrid Lundava, kes kõik hindasid meie koeri ja kasvandike "suurepärase" hinde väärilisteks ja enamgi veel ...

Esmalt saime kaasaelada Staffordshire Bullterjerite esinemisele.
Sampo
, Mooncraft´s Wishes and Dreams oli parim juuniori klassis, saades jun CaC-i, tuli parimaks isaseks ning tõuparimaks saades ühtlasi ka tiitli "Läti Võitja 2007".
Mooncraft´s Wisper from My Heart oli esimene juuniorklassis, jun CaC, parim emane ning vastassugupoole parim. Wispa on nüüd ka tiitli "Läti Võitja 2007" omanik.

Moxie, Mooncraft´s Vainglorius Brindle Girl, oli teine parim emane saades CaC-i ja Cacib-i. Täname kohtunik Hr. Piotr Krol´ Poolast. Õnnitlused Sampo omanikule Maijale, Wispa omanikule Vitale ning Moxie omanikule Reilile !

Seejärel oli Kääbus Bullterjerite kord.
Mooncraft´s Hot Shot oli parim isane, saades Cacib-i ning tulles ühtlasi ka tõuparimaks. Selle Cacibiga sai Blondi nüüd ka tiitli "Rahvusvaheline tsempion" ning "Läti Võitja 2007".

Mooncraft´s Look at Me oli parim juunior saades jun CaC-i ning tulles hiljem ka kolmandaks parimaks emaseks.

Amelia, Mooncraft´s Kia Girl oli teine parim emane saades Res.Cacib-i ja Cac-i .

Mooncraft´s In Your Eyes oli esimene tsempionklassis ning parim emane saades Cacibi ja tiitli "Läti Võitja 2007".

Täname kohtunik Pr.Astrid Lundavat. Õnnitlused Alice, Amelia ja Julia omanikule Krisil!

Rühmavõistlustel oli meie jaoks veelgi üllatusi varuks ...
Kasvataj rühmas esitasime Kääbus Bullterjeri rühma. Kokku oli registreeritud 13 kasvataja rühma erinevatest tõugudest, nendest esitati kaheksat. Parimaks kasvataja rühmaks (BIS-1) kuulutati Mooncraft´s kennel, kääbus bullterjerid !!!


Meie kasvataja rühm koosnes järgmistest koertest, Mooncraft´s Hot Shot, Mooncraft´s In Your Eyes ja Mooncraft´s Kia Girl.
Täname Krisi ja Igor Malahhovit koerte esitamise eest ! Suured tänud kohtunik Hr. Kenneth Edh´ Rootsist !

Olles tõuparim esines Mooncraft´s Hot Shot ka Terjerite Rühmas saavutades seal neljanda koha (BIG-4) ! Täname kohtunik Pr. Astrid Lundavat !


17/03

Kokemäki Soome, Stffordshire Bullterjer Mooncraft´s Will-o-the-Wisp juuniorite klassi esimene. Õnnitlused Tilda omanikule Tarjale ! Täname kohtuniku Hr. Harto Stocmari´ Soomest.


16/03

Amelia - Cacib, CaC, tõuparim

Poola, rahvusvaheline näitus. Amelia, Mooncraft´s Kia Girl, oli esimene suurepärane noorteklassis, saades Cacib-i ja Cac-i ning tulles ka tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks. Mooncraft´s Look at Me oli neljas suurepärane juuniorklassis. Täname kohtunik Pr. Kozlowska´ Poolast. Õnnitlused Amelia ja Julia omanikule Krisile !


11 /03

Julia - Klubi Võitja 07, jun Cac, tõuparim
Cooper - R.Cacib

Vilnius Leedu, rahvusvaheline näitus "Lithuanian Winner 07". Kääbus Bullterjeri poiss Mooncraft´s Just for Minucco oli teist päeva järjest esimene suurepärane nooteklassis, tuli teiseks parimaks isaseks ning sai Res.Cacib-i. Täname kohtunik Pr. Marina Guidetti´ Itaaliast. Õnnitlused Cooperi omanikele Ismole ja Riittale !

Vilnius Leedu, Leedu Terjerite Klubi erinäitus "Terrier Club Show". Mooncraft´s Look at Me oli esimene suurepärane juuniorklassis, sai jun-Cac-i ning tuli ka parimaks emaseks ning tõuparimaks ! Julia sai ka tiitli "Klubi Võitja 2007". Täname kohtunik Pr. Päivi Eerola´ Soomest. Õnnitlused Julia omanikule Krisile !


10 /03

Amelia - Leedu Võitja, Cacib, CaC
Julia - Leedu Juuniorvõitja, jun Cac
Cooper - R.Cacib

Vilnius Leedu, rahvusvaheline näitus "Lithuanian Winner 07". Kääbus Bullterjerid: Mooncraft´s Just for Minucco oli esimene suurepärane nooteklassis, tuli teiseks parimaks isaseks ning sai Res.Cacib-i.

Mooncraft´s Look at Me oli esimene suurepärane juuniorklassis, sai jun-Cac-i. Julia on nüüd tiitli "Leedu Juuniorvõitja 2007" omanik. Parim emane ning vastasugupoole parimaks valis kohtunik Amelia, Mooncraft´s Kia Girl, kes oli esimene suurepärane noorteklassis, saades Cacib-i ja Cac-i, samuti ka tiitli "Leedu Võitja 2007". Täname kohtunik Pr. Viva Maria Soleckyj Szpunar´ Poolast. Õnnitlused Cooperi omanikele Riittale ja Ismole, Amelia ja Julia omanikule Krisile !


25 /02

Odri - tõuparim kutsikas
Milka - tõuparim juunior

Moskva Venemaa, rahvusvaheline näitus "EURASIA-2". Staffordshire Bulterjeri tüdruk Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva, oli esimene suurepärane juuniorite klassis ning tuli tõuparimaks juunioriks ! Täname kohtunik Hr. Javer Sonchez Fernandez´ Hispaaniast.


Kääbus Bullterjeri
kutsikas Mooncraft´s Magic Touch Yanni House tuli taas
tõuparimaks kutsikaks.

Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva oli seegord neljas suurepärane juuniori klassis. Täname kohtunik Hr. Jochen Eberhardt´ Saksamaalt.

Õnnitlused Milka omanik Nataljale ning Odri omanikule Yanale ja Esti omanikule Svetlanale !


24 /02

Esti - tõuparim, kutse Crufts-le
Odri - tõuparim kutsikas

Moskva Venemaa, rahvusvaheline näitus "EURASIA-1". Kääbus Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s Magic Touch Yanni House tuli tõuparimaks kutsikaks. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeriks valis kohtunik aga Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva, Esti oli ühtlasi ka parim juunior ning sai ka kutse Cruftsile.

Staffordshire Bulterjeri tüdruk Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva, oli teine suurepärane juuniorite klassis.
Täname kohtunik Hr. Damir Skok´ Horvaatiast. Õnnitlused Odri omanikule Yanale ja Esti omanikule Svetlanale ning Milka omanik Nataljale !


18 /02

Odri - tõuparim kutsikas

Moskva, Venemaa. Kääbus Bullterjeri kutsikas Mooncraft´s Magic Touch Yanni House tuli tõuparimaks kutsikaks. Täname kohtunik Pr. Haratishvili´ Venemaalt. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Yanale !


Kääbus Bullterjeri
Mooncraft´s Light Bomber käis tervisekontrollis Soomes. Leevi on igati terve poiss saades järgmised tulemused: düsplaasia uuring A/A, küünarnukid 0/0, põlved 0/0, süda -ok, neerutest- ok, BAER kuulmistest +/+. Õnnitlused Maijule ja Makele !


Mooncraft´s Here I Go Again
on ühest silmast haigestunud PLL-i. Tifa vanemad on Aluegoaa del Cornijal ja Anterrabae Memorial Indiskret, kes mõlemad on üle kuue aasta vanad ja terved, seega ilmselt geneetiliselt PLLi kandjad.


11 /02

Barbi - Beebide Best in Show 3 koht !

Jaroslavl, Venemaa. Kääbus Bullterjeri beebi kutsikas Crystal Jevelin Dirty Dancing tuli tõuparimaks beebiks ning võitis näituse kauneima beebi valimisel 11 beebi seast kolmanda koha. Täname kohtunik Pr. Baljabina´ Venemaalt. Õnnitlused Barbi kaasomanikule ja handlerile Alenale !


04 /02

Esti - Terjerite rühma 2 koht !
Barbi - Beebide Best in Show 2 koht !
Esti - Venemaa Juuniortsempion !
Milka - Venemaa Juuniortsempion !
Amelia - CaC
Julia - jun CaC

Moskva, üle Venemaaline näitus "Fauna". Tõuparimaks Kääbus Bullterjeri kutsikaks oli Mooncraft´s Magic Touch Yanni Hose. Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva, Esti tuli aga tõuparimaks, saades ka jun-sertifikaadi. Esti võitis ka teise koha terjerite rühmas (BIG-2) ! Esti on nüüd ka Venemaa Juuniortsempion. Täname kohtunik Hr. Rehanek´ Tsehhist. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Yanale ja Esti omanikule Svetlanale !
Samal näitusel oli parimaks juunior Staffordshire Bullterjeriks, saades ka jun-sertifikaadi Mooncraft´s Watch Out for Terra Viva. Milka on nüüd ka Venemaa Juuniortsempion. Täname kohtunikku Pr. Sipjagina´ Venemaalt. Õnnitlused Milka omanikule ja handlerile Nataljale !

Moskva, Venemaa. Bullterjerite erinäitus. Tõuparimaks Kääbus Bullterjeri kutsikaks tuli Mooncraft´s Magic Touch Yanni Hose. Tõuparimaks kääbikuks tuli aga Mooncraft´s Let´s Do It Terra Viva, olles ka parim juunior ja saades jun-sertifikaadi. Täname kohtunik Pr. Ostrovskaja´ Venemaalt. Õnnitlused Odri omanikule ja handlerile Yanale ja Esti omanikule Svetlanale !

Rybinsk, Venemaa. Kääbus Bullterjeri beebi kutsikas Crystal Jevelin Dirty Dancing tuli tõuparimaks beebiks ning võitis näituse kauneima beebi valimisel 8 beebi seast teise koha. Täname kohtunik Pr. Ivanova´ Venemaalt. Õnnitlused Barbi kaasomanikule ja handlerile Alenale !

Samal päeval Poolas toimunud näitusel oli tõuparimaks kääbus bullterjeriks Mooncraft´s Kia Girl , saades ka sertifikaadi. Parim juunior ja jun sertifikaadi omanikuks sai Mooncraft´s Look at Me. Õnnitlused Amelia ja Julia kaasomanikule Krisile !


03 /02

Barbi - Beebide Best in Show 1 koht !

Cherepovech Venemaa, ülevenemaaline näitus. Kääbus Bullterjeri beebi kutsikas Crystal Jevelin Dirty Dancing tuli tõuparimaks beebiks ning võitis näituse kauneima beebi valimisel 17 beebi seast esimese koha. Seda kõikke oma esimesel näitusel ! Täname kohtunik Pr. Natalia Sedyh´ Venemaalt. Õnnitlused Barbi kaasomanikule ja handlerile Alenale !


Oleme toonud Lätist kennelist Crystal Jevelin kääbus bullterjeri emase kutsika, Crystal Jevelin Dirty Dancing.


28/01

Amelia - CaC

Poola rahvuslik koertenäitus. Ameila, Mooncraft´s Kia Girl, tuli parimaks emaseks ja vastassugupoole parimaks kääbus bullterjeriks, saades ka sertifikaadi. Alice, Mooncraft´s In Your Eyes, oli tsempion klassi esimene suurepärane ning teine parim emane. Julia, Mooncraft´s Look at Me, kolmas suurepärane juuniorklassis. Täname kohtunikku Pr. Dorota Witkowska´ Poolast. Õnnitlused Krisile !


27/01

Cooper - CaC, Res-Cacib
Lulu - res-CaC

Turku Soome, rahvusvaheline koerte näitus "TOP Dog Show 2007". Soomes elavad Kääbus Bullterrierid Cooper ja Lulu osalesid edukalt. Cooper, Mooncraft´s Just for Miniucco, tuli teiseks parimaks isaseks, saades sertifikaadi ja reserv cacib-i. Täname Cooperi handlerit Annet !

Lulu, Mooncraft´s Limited Edition, oli samuti teine parim emane, saades reserv sertifikaadi.

Täname kohtunik Pr. Marget Möller-Sieber´ Saksamaalt. Õnnitlused Cooperi omanikule Riittalae ja Ismole ning Lulu omanikule ja handlerile Jaanale !

Samal näitusel oli Staffordshire Bullterrier, Mooncraft´s Will-o-the-Wisp juuniorite klassi esimene. Õnnitlused Tilda omanikule Tarjale ! Täname kohtuniku Hr. Karl-Erik Johansson´Rootsist.